• (+30) 27410 - 88000
Παιδικά

ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Τα παιδικά ρολόγια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να διδάσκετε στα παιδιά το χρόνο. Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι τα παιδιά σας, υπάρχει το τέλειο ρολόι. Τα ρολόγια μπορούν να διδάξουν στα παιδιά τα βασικά του πώς να λένε χρόνο, ενώ άλλα έχουν τόσο υψηλή τεχνολογία όσο ένα smartphone. Το ρολόι που θα επιλέξετε εξαρτάται από την ηλικία και τις προτιμήσεις των παιδιών σας, καθώς και από τη λειτουργικότητα που θέλετε να έχουν.

Ρίξτε μια ματιά στην εκτεταμένη γκάμα από παιδικά ρολόγια χειρός για κάτι που θα λατρέψουν απόλυτα. Με τόσα πολλά στυλ και θέματα, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο ρολόι που δεν θα θέλουν ποτέ να αποχωριστούν. Έχουμε παιδικά ρολόγια χειρός με θέμα τα αυτοκίνητα, πειρατικά καράβια, δεινόσαυρους, αεροπλάνα και πολλά άλλα.

Είναι δύσκολο για ένα παιδί να καταλάβει το χρόνο γιατί δεν μπορεί να το δει, να το αγγίξει, να το ακούσει ή να το νιώσει. Ο καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν το χρόνο είναι να τους δείξουμε πώς το μετράμε με ένα ρολόι. Μόλις το παιδί σας  μπορεί να δει τον χρόνο που καταγράφεται και περνά, θα είναι σε θέση να μάθει πώς να μετρήσει τις οδηγίες, όπως να του λέτε ότι έχει 10 ακόμη λεπτά πριν έρθει η ώρα να ετοιμαστεί για ύπνο.

Στο Kotsonis jeweler θα βρείτε τεράστια ποικιλία από παιδικά ρολόγια Casio, Colori, Xonix, Q&Q, Cannibal, Jacques Farel και πολλά άλλα για να διαλέξετε για το παιδί σας!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 53 από : 53