Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: MASERATI

MASERATI Ρολόγια

Η Maserati ιδρύθηκε το 1914 από τον Alfieri Maserati. Η Maserati είναι κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων που ιδρύθηκε στη Μπολόνια. Το λογότυπο με την τρίαινα φαίνεται να οφείλεται στο πάθος των επτά αδελφών που γεννήθηκαν στη Voghera, όλοι λάτρεις της μηχανικής εκτός από έναν, ζωγράφο που  εμπνεύστηκε από το άγαλμα του Ποσειδώνα στην Μπολόνια.

Κάθε αυτοκίνητο της Maserati ξεχωρίζει για την τεχνική αρτιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ίδια προσοχή δίνεται και στα ρολόγια Maserati, τα οποία έχουν ένα αναμφισβήτητο στυλ που ενσωματώνει τα πιο εμβληματικά στοιχεία του σχεδιασμού της Maserati. Το φημισμένο λογότυπο τρίαινας της Maserati εμφανίζεται στο καντράν και στο στέμμα. Ο σχεδιασμός των ρολογιών Maserati έχει σπορ εμφάνιση και οι σύγχρονοι τεχνολόγοι θυμούνται τα αυτοκίνητα της εταιρείας.Η πρώτη σειρά ρολογιών Maserati κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε άμεση επιτυχία. Ο λόγος για την άμεση επιτυχία των ρολογιών Maserati ήταν ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνουν το στυλ, την αίσθηση και την τεχνογνωσία της μάρκας Maserati.

Μεταξύ των ρολογιών που προσφέρει η Maserati, μπορούν να βρεθούν μοντέλα με δερμάτινα λουριά, εμπνευσμένα από την ταπετσαρία του εσωτερικού του αυτοκινήτου, καθώς και ατσάλινα βραχιόλια για πιο κομψή εμφάνιση. Όλα, όμως, διατηρούνται σε σπορ στιλ και διαθέτουν το λογότυπο της τρίαινας.

Κάθε μοντέλο έχει διαφορετικές λειτουργίες που το ξεχωρίζουν από άλλα, π.χ. ένδειξη ημερομηνίας, χρονογράφος ή καντράν σκελετού που αποκαλύπτει λεπτομερείς λειτουργίες του ρολογιού στο εσωτερικό του, δείχνοντας την κίνηση του ρολογιού. Η εταιρεία προσφέρει ρολόγια που διαφέρουν όχι μόνο στο σχεδιασμό, αλλά και στην κινητήρια δύναμη τους. Ως εκ τούτου, μπορούμε να βρούμε τόσο ιαπωνικό όσο και ελβετικό χαλαζία καθώς και αυτόματα ρολόγια.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 41 από : 41