• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SWISS MILITARY HANOWA

SWISS MILITARY HANOWA Ρολόγια

Με τα στιβαρά και σπορ ρολόγια lifestyle, η ποιοτική ελβετική μάρκα Swiss Military Hanowa αντιπροσωπεύει έναν ατομικό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Η Swiss Military Hanowa είναι ένα brand της Hanowa Aktiengesellschaft Ltd. Möhlin, που σχεδιάζει και κατασκευάζει ρολόγια χειρός. Το όνομα της εταιρείας είναι ένα αρκτικόλεξο για το Hans Noll Watches, μια σαφής αναφορά στον ιδρυτή της εταιρείας. Το σήμα κατατεθέν στα ρολόγια είναι ένα οκτάγωνο που περιέχει μια ελβετική σημαία.

Το πρόσθετο του «Swiss Military» δίνει έμφαση στις βασικές ιδιότητες των ρολογιών, που στοχεύουν σε μια ενεργή ομάδα με τη στιβαρή θήκη και την αντοχή τους στο νερό. Τα ρολόγια SWISS MILITARY HANOWA αποτελούν την επιτομή των εξαιρετικών αξιών του ελβετικού στρατού μέσω χαρακτηριστικών όπως η στιβαρότητα, η αντοχή και η υψηλή ακρίβεια, καθώς και η ικανότητα να λειτουργούν σε ακραίες εξωτερικές συνθήκες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1963 από τον Hans Noll και τη σύζυγό του Elisabeth Wirz, δύο χρόνια μετά την ανάληψη της διαχείρισης πωλήσεων ενός εργοστασίου ρολογιών στο Biel της Ελβετίας. Το 1990, ιδρύθηκε η Swiss Military Hanowa η οποία έχει έδρα στο Möhlin. Από το 2015 η Hanowa είναι επίσημος κάτοχος άδειας της Ελβετικής Συνομοσπονδίας, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να εμπορευματοποιεί το προϊόν της χρησιμοποιώντας το όνομα "Swiss Military" που ανήκει στην ελβετική κυβέρνηση. Από το 2018, η Hanowa AG διευθύνεται από τον CEO Paris C. Brown. Η εταιρεία διανέμει τα ρολόγια της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 10 από : 10