Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Σταυροί

Γυναικείοι Σταυροί

Το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο στην παγκόσμια ιστορία, ο σταυρός, αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή κοσμήματος άλλοτε συμβολική και άλλοτε ως μια απλή επιλογή ομορφιάς. Οι γυναικείοι σταυροί, διαχρονικοί, κομψοί και εκλεπτυσμένοι, είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή γυναικεία κοσμήματα που κάθε γυναίκα διαθέτει στη συλλογή της.
 
Ως επί το πλείστον, ο σταυρός ως σύμβολο σχετίζεται με τη χριστιανική και τη ρωμαιοκαθολική πίστη. Σχετίζεται με την ύψιστη θυσία του Θεανθρώπου και αποτελεί αιώνιο σύμβολο ελπίδας. Εκτός όμως από τη θρησκευτική του χροιά, ο σταυρός αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα για τη δημιουργία εντυπωσιακών κοσμημάτων εδώ και δεκαετίες σε όλο τον κόσμο.
 
Οι γυναικείοι σταυροί, αποτελούν ένα ιδιαίτερα αγαπητό κόσμημα, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την κομψότητα και την πλούσια ιστορία που διαθέτει. Στις μέρες μας, ακόμα και μεγάλοι οίκοι μόδας, έχουν υιοθετήσει το εμβληματικό αυτό σύμβολο και έχουν σχεδιάσει υπέροχες συλλογές που συνδυάζουν μοναδικά το κλασικό με το μοντέρνο, δίνοντας έτσι μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια της χρήσης του γυναικείου σταυρού.
 
Κατασκευασμένοι από πολύτιμα μέταλλα, διακοσμημένοι με φανταστικούς πολύτιμους λίθους, σχεδιασμένοι σε μια πληθώρα μεγεθών και μοτίβων, οι γυναικείοι σταυροί είναι ένα κόσμημα που δεν συμβολίζει απλά την πίστη και την ελπίδα, αλλά αποτελεί συνώνυμο της αρτιότητας και του κάλους.
 
Με την ποικιλομορφία στο στυλ και την εμφάνιση, σχεδόν σίγουρα στις μέρες μπορεί κάθε γυναίκα να βρει έναν σταυρό που την ελκύει, θέλοντας με τη χρήση του να τιμήσει τον συμβολικό του χαρακτήρα ή απλά να προσθέσει ένα μοναδικό κόσμημα στη συλλογή της.   
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 2130