Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Police

POLICE Κοσμήματα - Βραχιόλια & Κολιέ

Η Police είναι μια Ιταλική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1983 από τους αδερφούς De Rigo και ξεκίνησε αρχικά να δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή γυαλιών ηλίου. Το 1997 λάνσαρε την πρώτη της συλλογή αρωμάτων, ενώ το 2003 κατασκεύασε τα πρώτα ρολόγια και κοσμήματα που έφεραν την επωνυμία του οίκου.
 
Το όνομα που επιλέχθηκε να συνοδεύει το brand δεν είναι τυχαίο. Βασίζεται στο γεγονός ότι ενεργοποιεί τη φαντασία και τα όνειρα, ειδικά των νεότερων γενεών, προφέροντας μια εντελώς φρέσκια και μοντέρνα οπτική στο χώρο του στυλ και της ένδυσης. Στόχος του brand είναι το όνομα να παραπέμπει στον αμερικάνικο τρόπο ζωής και στην κουλτούρα του δρόμου, με έντονες εικόνες από το αστικό τοπίο και τους ρυθμούς της πόλης.
 
Τα κοσμήματα του οίκου Police χαρακτηρίζονται από λιτές και ταυτόχρονα επιβλητικές σχεδιαστικές γραμμές. Κατασκευάζονται από ατσάλι, δέρμα και πολυτελή κορδόνια, και φέρουν minimal αλλά ιδιαίτερα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία.
 
Τα προϊόντα της Police διανέμονται πλέον σε περισσότερες από 80 χώρες και σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Από το 2008, η στρατηγική της μάρκας επικεντρώθηκε κυρίως στη Μέση Ανατολή και την Κίνα, παράλληλα με το άνοιγμα 40 καταστημάτων shop-in-shop στα πιο σημαντικά πολυκαταστήματα. Αυτά τα shop-in-shop ενσωματώνουν την πεμπτουσία του lifestyle της Police. Χρησιμεύουν για την ενίσχυση της εικόνας της μάρκας και της παγκόσμιας απήχησης της, διατηρώντας παράλληλα ζωντανό το κατά κάποιο ανατρεπτικό πνεύμα της εταιρείας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 27 από : 27