• (+30) 27410 - 88000
Δαχτυλίδια

Διαμαντένια Δαχτυλίδια

Diamonds are a girl's best friend, ιδιαίτερα δε όταν κοσμούν ένα όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Το δαχτυλίδι αποτελεί από την αρχαιότητα έως σήμερα το αγαπημένο κόσμημα των γυναικών. Άλλοτε ως δείγμα πλούτου και άλλοτε ως δείγμα πολιτισμού ή επίδειξη δύναμης και εξουσίας. Ανέκαθεν αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί μια επιλογή καλαισθησίας και ομορφιάς.

Τα διαμάντι βέβαια από την άλλη, αποτελεί τον πιο γνωστό και περιζήτητο πολύτιμο λίθο λόγω της λαμπρότητας, καθαρότητας και ομορφιάς του. Μέσα από το πέρασμα των χρόνων και τις εναλλαγές των πολιτισμών, ο συνδυασμός της ανθεκτικότητας του χρυσού και της σκληρότητας των διαμαντιών, μας χάρισαν δαχτυλίδια με διαμάντια απαράμιλλης ομορφιάς και τέχνης.

Σήμερα οι σύγχρονες τεχνικές κοσμηματοποιΐας του εργαστηρίου μας, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές, έχουν ως αποτέλεσμα κοσμήματα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας.

Επισκεφτείτε την πλούσια συλλογή μας και επιλέξτε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που σας αντιπροσωπεύει για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανάλογα με την περίσταση. Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ αφουγκράζεται πάντοτε με σεβασμό τις επιθυμίες σας και είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει την τεχνογνωσία του με αγάπη και σεβασμό δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα για εσάς.

Όλα μας τα διαμαντένια δαχτυλίδια αποστέλλονται δωρεάν σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Παράλληλα, παρέχουμε εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής (εκτός νήσων) και πληρωμή σε 6 άτοκες δόσεις.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 1142