Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Αποστολές
ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία, 1-5 εργάσιμες μέρες.
Όσον αφορά προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, ειδικές κατασκευές ή προϊόντα που χρήζουν τροποποίησης, θα ειδοποιηθείτε είτε μέσω email ή τηλεφωνικώς για το χρόνο αποστολής.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα δωρεάν, σε συνεργασία με ταχυμεταφορικές εταιρείες, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης γι' αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.


ΚΥΠΡΟΣ
Αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία, 1-5 εργάσιμες μέρες.
Δωρεάν για αγορές άνω των 100€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 10€.


ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε.
Αποστολές γίνονται με την υπηρεσία Express Registered Airmail, 3-7 εργάσιμες μέρες. Δωρεάν για αγορές άνω των 150€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 12€.
Εναλλακτικά γίνεται αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία, 1-5 εργάσιμες μέρες. Δωρεάν για αγορές άνω των 300€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 15€.


ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Αποστολές γίνονται με την υπηρεσία Express Registered Airmail, 5-15 εργάσιμες μέρες. Δωρεάν για αγορές άνω των 200€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 15€.
Εναλλακτικά γίνεται αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία Courier, 3-5 εργάσιμες μέρες. Δωρεάν για αγορές άνω των 400€, για μικρότερες αγορές επιβάρυνση 25€.


Έξοδα Τελωνείου για Χώρες εκτός Ε.Ε.
Οι τελωνειακοί δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής χρεώνονται στις χώρες εκτός Ε.Ε. Το jeweler.gr δεν έχει κανέναν έλεγχο όσον αφορά σε αυτά τα έξοδα, ούτε μπορούμε να σας δώσουμε μία σαφή εικόνα για το αν τελικά θα επιβαρυνθείτε και με ποιο ποσό, καθώς η πολιτική των τελωνείων διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Στην περίπτωση που τα αγαθά κρατηθούν στο τελωνείο, θα χρειαστεί πληρωμή των τελών αυτών, από εσάς, για να απελευθερωθεί η παραγγελία σας. Μπορείτε, πριν κάνετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε με ένα τελωνειακό γραφείο της χώρας σας.


Χρήσιμες Πληροφορίες:
  • Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
  • Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
  • Σε περίπτωση που ο ταχυμεταφορέας δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης)
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα ταχυμεταφορών, μπορείτε να το αναφέρετε στασχόλια της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.
  • Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.