Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
SECTOR

Sector No Limits Κοσμήματα

Η Sector No Limits ιδρύθηκε το 1973 από τον Filippo Giardiello στη Νάπολη της Ιταλίας και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Νεσατέλ της Ελβετίας. Από το 2006 ανήκει στην οικογένεια της Morellato Group με βάση την Πάντοβα της Ιταλίας και δεν είναι πλέον ενεργή στην Ελβετία.
 
Τα ρολόγια της Sector No Limits διαθέτουν τρία βασικά χαρακτηριστικά - ιταλικό design, εκπληκτική ανθεκτικότητα και αθλητική καταβολή. Οι πρώτες συλλογές που δημιούργησε η εταιρεία προσανατολίζονταν κυρίως σε αθλητές, λάτρεις των σπορ και κυρίως σε δύτες.

Άνδρες και γυναίκες που αγαπούν τις προκλήσεις και τις υψηλές επιδόσεις εδώ και δεκαετίες επιλέγουν τα ρολόγια του συγκεκριμένου brand για να τους συντροφεύουν σε κορυφαίες αθλητικές στιγμές τους, συνδυάζοντας με αυτό το τρόπο τη μοναδική αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού τους με την ιταλική υπογραφή τους.
 
Μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών, με άριστες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές, τα ρολόγια της Sector No Limits απευθύνονται σε όσους αγαπούν να δοκιμάζουν τον εαυτό τους και να ζουν σε στενή επαφή με τη φύση, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καθημερινό επίπεδο.
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από το 2001 η Sector No Limits συνεργάζεται με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Moto GP, τον Ιταλό Franco Morbidelli, ο οποίος αποτελεί πρεσβευτή και εκπρόσωπο του brand.

Εκτός από τα ρολόγια SECTOR, στο κατάστημα μας έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα ανδρικά βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια του brand στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 14 από : 14