Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Maserati

Maserati - Κοσμήματα, Αξεσουάρ

Η Maserati είναι ένα ιταλική brand ταυτισμένο με την ταχύτητα και το δυναμισμό της ασφάλτου ενώ παράλληλα αποτελεί παγκοσμίως άξιο εκπρόσωπο της κομψότητας και μοναδικής ιταλικής αισθητικής.
 
Τα κοσμήματα, τα ρολόγια και τα αξεσουάρ που κατασκευάζει ο κολοσσός αυτός της αυτοκινητοβιομηχανίας εμπεριέχουν όλες τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του brand και αποτελούν εκπληκτικές πινελιές κομψότητας που αβίαστα μπορούν να εναρμονιστούν με κάθε εμφάνιση. Η ευελιξία τους αυτή είναι και η δύναμη τους, γεγονός που κάνει για άλλη μια φορά τη Maserati να ξεχωρίζει με την τόλμη και το πάθος που αντανακλάται στις δημιουργίες της.
 
Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα, οι σύγχρονες δημιουργίες του brand παίρνουν ζωή μέσα από εντυπωσιακές συλλογές οι οποίες εμπνέονται από το street style αλλά και το πάθος για την οδήγηση που αποτελεί κινητήριο μοχλό της Maserati.

Οι καινοτόμες γραμμές, οι στολισμοί και τα πολύχρωμα φινιρίσματα, ολοκληρώνουν το πρωτοποριακό πνεύμα που η εταιρεία επιδιώκει να ενσαρκώσει ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια και η συνεχής τεχνική πρωτοπορία έχουν ως αποτέλεσμα τα ρολόγια, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ με την υπογραφή της Maserati να αποτελούν διαχρονικές επιλογές ιταλικής κομψότητας και sport αισθητικής.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 5 από : 5