• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SECTOR

SECTOR Ρολόγια

Η Sector No Limits ιδρύθηκε το 1973 και από τότε είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προσωπικές προκλήσεις. Η ταυτότητά της περικλείεται σε 3 χαρακτηριστικά: Sector No Limits – Άφθαρτα – Ιταλικό design.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘80 και ‘90, πολλοί αθλητές κατάφεραν επιτυχώς ξεπεράσουν προκλήσεις χρησιμοποιώντας τεχνικά και αθλητικά ρολόγια της Sector No Limits, κατορθώνοντας να επιτύχουν αξέχαστα ρεκόρ επιδόσεων, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τον ιταλικό σχεδιασμό. Αυτά τα κατορθώματα έκαναν τη Sector No Limits ως την έκφραση της τεχνικής ποιότητας και των αθλητικών επιδόσεων για τολμηρούς άνδρες που αψηφούν τους εαυτούς τους.

Σήμερα, η Sector No Limits, συνεχίζει να υποστηρίζει τους δυναμικούς αθλητές που προκαλούν τις ικανότητές τους προκειμένου να ξεπεράσουν και να κατακτήσουν τις προσωπικές τους προκλήσεις. Ως εκ τούτου, η Sector No Limits όχι μόνο αντιπροσωπεύει το brand που είναι συνδεδεμένο με αυτούς τους αθλητές, αλλά και ένα πραγματικό τρόπο ζωής γι’ αυτούς που δοκιμάζουν τους εαυτούς τους και ζουν σε στενή επαφή με τη φύση.

Από το 2021 η SECTOR No Limits ενώνει τις δυνάμεις της με τον παγκόσμιο δευτεραθλητή του Moto GP Franco Morbidelli ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα διεκδικήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα φορώντας φυσικά ρολόγια SECTOR!

Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 31 από : 31