• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: CITIZEN

CITIZEN Ρολόγια

Η Citizen Watch ιδρύθηκε το 1930 από Ιάπωνες και Ελβετούς επενδυτές. Ανέλαβε το Ινστιτούτο Ερευνών Shokosha Watch (ιδρύθηκε το 1918) και ορισμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου συναρμολόγησης άνοιξαν στη Yokohama το 1912 από τον Ελβετό ωρολογοποιό Rodolphe Schmid. Είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών που είναι κυρίως γνωστή για τα ρολόγια της. Εκτός από τα ρολόγια της μάρκας Citizen, είναι η μητρική της αμερικανικής εταιρείας ρολογιών Bulova και είναι επίσης γνωστή για την κατασκευή μικρών ηλεκτρονικών, όπως αριθμομηχανές.

 Το 1959, η Citizen κυκλοφόρησε το Parawater το πρώτο πλήρως αδιάβροχο ρολόι χειρός της Ιαπωνίας. Έγινε ο πρόδρομος της γκάμας καταδυτικών ρολογιών του Citizen, που στη συνέχεια (1982) ονομάστηκε CITIZEN Promaster σειρά. Επίσης το 1982, η Citizen κυκλοφόρησε το ρολόι επαγγελματικού δύτη των 1300 μέτρων το πιο ανθεκτικό ρολόι χειρός στον κόσμο εκείνη την εποχή.

Μια κομβική πρόοδος ήταν η ανάπτυξη μιας επαναστατικής τεχνολογίας φωτός, Eco Drive, την οποία η CITIZEN πρωτοστάτησε πολύ πριν από άλλους κατασκευαστές ρολογιών ήδη από το 1976. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ισχύ μετατρεπόμενη από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή φωτός, αυτή η εξαιρετική καινοτομία άλλαξε για πάντα τον τρόπο που θα μπορούσαν να τροφοδοτηθούν τα ρολόγια. Τα Citizen Eco Drive ρολόγια εξαλείφουν την ανάγκη αντικατάστασης μπαταριών, καθιστώντας τα ιδιαίτερα επωφελές σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν ειδικές μπαταρίες καθόσον φορτίζονται από ένα ηλιακό πάνελ κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια του ρολογιού.

Ποιο είναι το ιδανικό σύστημα για ακριβή χρονομέτρηση σύμφωνα με τη CITIZEN; Λήψη χρονικού σήματος από ατομικό ρολόι ακριβές σε 1 δευτερόλεπτο κάθε 100.000 χρόνια. Η λειτουργία Radio Controlled διορθώνει αυτόματα την ώρα και το ημερολόγιο στο ρολόι σας. Σε συνδυασμό με τη τεχνολογία Eco-Drive της CITIZEN, το αποτέλεσμα είναι ένα CITIZEN Eco Drive Radio Controlled ρολόι με εξαιρετικά ακριβής χρονομέτρηση χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση μπαταριών ή ρύθμιση της ώρας. Ως πρωτοπόρος, συνεχίζουμε να οδηγούμε τον τομέα!
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 37 από : 37