• (+30) 27410 - 88000

Δαχτυλίδια Γυναικεία

Τα δαχτυλίδια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία κοσμήματα και ο χρυσός αποτελεί ένα μοναδικά πολύτιμο και ανθεκτικό μέταλλο, που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά τους και να τα διατηρήσει αναλλοίωτα στο χρόνο.
 
Στο Kotsonis Jeweler διαθέτουμε μια εκπληκτικά πλούσια συλλογή γυναικείων δαχτυλιδιών με περισσότερες από 3000 επιλογές ικανές να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση και να ταιριάξουν σε κάθε στυλ. Τα δαχτυλίδια της συλλογής μας κοσμούνται από λαμπερούς πολύτιμους λίθους όπως ζιργκόν, διαμάντια, ζαφείρια, ρουμπίνια, σμαράγδια, citrine, αμέθυστο, γρανάδα, μοργκανίτη, τουρμαλίνη, μαργαριτάρι και πολλές άλλες πέτρες σε μια πληθώρα διαφορετικών κοπών αλλά και συνδυασμών. Παράλληλα μπορείτε να ανακαλύψετε γυναικεία δαχτυλίδια με καθαρά μεταλλική όψη σε μοναδικούς σχεδιασμούς.
 
Οι τρεις αποχρώσεις του χρυσού, κίτρινος χρυσός, λευκόχρυσος και ροζ χρυσός, χρησιμοποιούνται περίτεχνα, τόσο μεμονωμένα όσο και συνδυαστικά, και συμβάλλουν στην αποτύπωση εκπληκτικών δημιουργιών που μπορούν να καθρεπτίσουν κάθε αισθητική. Μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές, minimal αλλά και πληθωρικοί σχεδιασμοί και στολισμοί, ροζέτες, μονόπετρα, σειρέ, σεβαλιέ, αρχαιοελληνικές και βυζαντινές δημιουργίες, αποτελούν μερικές μόνο από τις δεκάδες σχεδιαστικές προσεγγίσεις που τα γυναικεία δαχτυλίδια της συλλογής μας φέρουν.
 
Αν αναζητάτε λοιπόν ένα κόσμημα που θα κάνει τη διαφορά και θα σας συντροφεύει για μια ζωή, το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ιδανικό δαχτυλίδι για εσάς αλλά και για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα της κατασκευής του κοσμήματος της προτιμήσεως σας στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτουμε στο χώρο μας.
 
Τα γυναικεία δαχτυλίδια, όπως και όλα τα κοσμήματα του Kotsonis Jeweler, αποστέλλονται δωρεάν σε συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση ποιότητας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 6 άτοκες δόσεις.  
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 3580