• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TIMBERLAND

TIMBERLAND Ρολόγια

Η TIMBERLAND, γνωστή για την αφοσίωσή της στην ποιότητα κατασκευής υποδημάτων, επέκτεινε αυτή την αφοσίωση στα ρολόγια της, η οποία γρήγορα ανέβηκε στα ύψη μεταξύ εκείνων που αναζητούσαν ένα πιο ατομικιστικό στυλ. Η μάρκα αγκαλιάζει το πνεύμα της ενεργητικής απόλαυσης της ζωής και ταυτόχρονα έχει συνείδηση ​​της βιωσιμότητας.

Βασισμένη σε μια σαφή και ξεκάθαρη ηθική περιβαλλοντικής διαχείρισης και φυσικής συνείδησης, η συλλογή ρολογιών της TIMBERLAND προσφέρει σειρά κλασικών και τολμηρών στυλ που καθορίζουν ξεκάθαρα τους σύγχρονους πελάτες. Με τους καθαρούς, αθλητικούς τόνους τους, τα ρολόγια TIMBERLAND έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους καταναλωτές που θέλουν να προβάλουν μια εικόνα σκληρού ατομικισμού, ενέργειας και δύναμης, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένο στυλ. Για όσους προτιμούν την απλότητα, την ταχύτητα και την κομψότητα, τα ρολόγια TIMBERLAND είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν το στυλ τους.

Η TIMBERLAND, γνωστή από καιρό για τις αδιάβροχες μπότες της, προσφέρει επίσης πρόσθετα προϊόντα εξωτερικού χώρου, όπως ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ. Μία από τις χαρακτηριστικές σειρές προϊόντων αξεσουάρ της εταιρείας είναι τα ρολόγια της. Τα ρολόγια TIMBERLAND προστέθηκαν στη σειρά προϊόντων τους τη δεκαετία του 1990. Δεν είναι μόνο αρκετά ανθεκτικά για υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και αρκετά κομψά και λειτουργικά για να τα φοράτε καθημερινά, με διάφορα στυλ και χρώματα διαθέσιμα για άνδρες και γυναίκες. Για όσους προτιμούν την απλότητα, την ταχύτητα και την κομψότητα, τα ρολόγια TIMBERLAND είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν το στυλ τους.

 Τα TIMBERLAND ρολόγια ακολουθούν τις ίδιες παραδόσεις του άλλου εξοπλισμού εξωτερικού χώρου της εταιρείας. Ανθεκτικά και αξιόπιστα όλα τα μοντέλα είναι αδιάβροχα, μερικά έως και 100m επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά ακόμα κι αν κάνετε καταδύσεις. Τα προστατευτικά κορώνας δημιουργούνται με ορυκτό κρύσταλλο, ένα σύνθετο σκληρό γυαλί που είναι πιο ανθεκτικό στο σπάσιμο ή το ξύσιμο από το τυπικό γυαλί ή πλαστικό.
Πολλά μοντέλα ρολογιών TIMBERLAND προσφέρουν λειτουργίες χρονογράφου. Το να έχετε τη δυνατότητα να χρονομετρήσετε κάτι είναι μια σημαντική πτυχή πολλών δραστηριοτήτων. Όποιο κι αν είναι το γεγονός, ο χρονισμός θα είναι ακριβής λόγω της κίνησης του χαλαζία μέσα στο ρολόι. Ορισμένα περιλαμβάνουν στεφάνη περιστροφής που επιτρέπει τη μέτρηση του χρόνου που έχει παρέλθει.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 26 από : 26