• (+30) 27410 - 88000
Καράφες, Ποτήρια, Δίσκοι

Αντικείμενα Γάμου - Καράφες, Ποτήρια, Δίσκοι

Τα αντικείμενα γάμου, συμπεριλαμβάνουν όλες εκείνες τις λαμπερές λεπτομέρειες, που όμως είναι σημαντικές για την αρμονική συμπλήρωση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος, διαθέτοντας όμως και καθαρά πρακτικές και απαραίτητες εφαρμογές.
 
Ανάμεσα στη λίστα που στοιχειοθετούν τα αντικείμενα αυτά, ξεχωριστή θέση κατέχουν οι δίσκοι γάμου, το ποτήρι και η καράφα, τα οποία ως σύνολο είναι γνωστά και ως “σετ γάμου κουμπάρου”. Ο λόγος για τον οποίο τα αντικείμενα αυτά είναι απαραίτητα, έγκειται στο γεγονός ότι αυτά θα φιλοξενήσουν το κρασί από το οποίο θα πιουν οι νεόνυμφοι.

Το κρασί στο γάμο, κόκκινου χρώματος, το οποίο ο άντρας και η γυναίκα πίνουν από το ίδιο ποτήρι, συμβολίζει την κοινή πορεία του ζεύγους, που πλέον ως μια οντότητα θα πορευτεί στη ζωή, στις χαρές και στις λύπες. Για το λόγο αυτό, το ποτήρι και η καράφα γάμου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια για τους νεόνυμφους, αφού ουσιαστικά από εκεί ξεκινά ο κοινός τους βίος.
 
Αν και συχνά το ποτήρι και η καράφα γάμου είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο, αυτό δεν αποτελεί κάποιον αυστηρό κανόνα και ο καθένας μπορεί να τα προσαρμόσει στις δικές του αισθητικές απαιτήσεις αλλά και στο συνολικό στυλ της διακόσμησης που έχει επιλέξει.

Το ίδιο ισχύει και για το δίσκο πάνω στον οποίο τοποθετούνται τα σκεύη αυτά. Λιτά είτε ιδιαίτερα διακοσμημένα, τα αντικείμενα του γάμου με τους ξεχωριστούς αυτούς συμβολισμούς και χρήσεις τους, αποτελούν ένα ιδιαίτερο ενθύμιο, από μια μοναδική ημέρα που θα μείνει χαραγμένη παντοτινά στη μνήμη και στις καρδιές των νεόνυμφων. 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 23 από : 23