• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TW STEEL

TW STEEL Ρολόγια

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον Jordy Cobelens μαζί με τον πατέρα του Ton Cobelens. Το όνομα του brand σημαίνει «το ρολόι από χάλυβα» και ιδρύθηκε με στόχο να αναπτύξει και να ηγηθεί της μεγάλης αγοράς ρολογιών. Καθιερώνοντας γρήγορα τον εαυτό της ως μια μεγάλη, τολμηρή μάρκα lifestyle, η TW Steel στοχεύει να καλύψει όλα τα γούστα και τις περιστάσεις χωρίς συμβιβασμούς στη σχεδίαση ή την κατασκευή των ρολογιών της.

Η γκάμα ρολογιών TW Steel παράγεται σύμφωνα με τα ελβετικά πρότυπα ποιότητας. Τα ρολόγια είναι γνωστά για τις μεγάλες θήκες τους και τη μοναδική χρήση του ανοξείδωτου χάλυβα. Σχεδιασμένα για να κάνουν μια ισχυρή δήλωση, τα ρολόγια TW Steel αντιπροσωπεύουν την καινοτομία, την ατομικότητα και την υψηλή ποιότητα με κάθε νέο μοντέλο. Τα ρολόγια TW Steel χρησιμοποιούν ιαπωνικές αυτόματες κινήσεις από την Citizen Miyota και ελβετικές κινήσεις χαλαζία από τη Ronda.

Ο Ton Cobelens ηγείται της διαδικασίας σχεδιασμού για κάθε νέο ρολόι, ενώ ο γιος του, Jordy, χειρίζεται την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης ρολογιών. Η προσπάθεια του Jordy βοήθησε να καθιερωθεί σταθερά η TW Steel ως μια σημαντική διεθνής μάρκα ρολογιών, ενώ το σχεδιαστικό όραμα του Ton είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό καθώς δεν διαθέτει επίσημα προσόντα σχεδιασμού, απλώς ένα πάθος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ρολογιών.

Τα ρολόγια TW Steel έχουν μια μοναδική απήχηση στους λάτρεις των ρολογιών για την προσιτή τιμή και τη δύναμη του σχεδιασμού τους. Η TW Steel έχει πολλούς πρεσβευτές της μάρκας, όπως η Kelly Rowland, ο David Coulthard, Mitchell Niemeyer,  Mick Doohan και ο Dario Franchitti που φαίνονται τακτικά να φορούν τα ρολόγια στην τηλεόραση και να συμμετέχουν σε διάφορες προωθητικές δραστηριότητες.  Η μάρκα έχει επίσης εμπλακεί στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συνεργαζόμενη με την ομάδα Sahara Force India F1, τη Yamaha Factory Racing και την επωνυμία VR|46 του Valentino Rossi.

Η TW Steel αναγνωρίζει ότι τα ρολόγια της κάνουν περισσότερα από το να σας βοηθήσουν να πείτε την ώρα. Κάνετε επίσης μια προσωπική δήλωση με το ρολόι σας. Πολλά σχέδια στις διάφορες συλλογές που παράγονται από την TW Steel προσφέρουν μεγάλα και τολμηρά σχέδια που βοηθούν να αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας. Ως κατασκευαστής ρολογιών, είναι καινοτόμοι, πάντα σε κίνηση και προσφέρουν πολυπλοκότητα χωρίς υψηλή τιμή. Πολλά ρολόγια TW Steel ανδρικά και γυναικεία προσφέρουν χρονογράφο σε πολλαπλά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 24 από : 24