• (+30) 27410 - 88000
Κολιέ-Μενταγιόν

Διαμαντένια Κολιέ - Μενταγιόν με Διαμάντια

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να στολίσει το λαιμό της άλλοτε με ένα εντυπωσιακό και άλλοτε με ένα διακριτικό διαμαντένιο κολιέ.

Η ιστορία τους χάνεται στην ιστορία των λαών και των πολιτισμών. Από τότε μέχρι και σήμερα, το κολιέ ή το μενταγιόν με διαμάντια, εκτός από τη διακοσμητική του αξία έχει και την αξία του φυλαχτού σε πολλές περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα κατά την αρχαιότητα, επειδή φοριούνται κοντά στο ύψος της καρδιάς, πίστευαν πως μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα. Ειδικά για αυτά που είχαν πολύτιμους η ημιπολύτιμους λίθους, πίστευαν πως αυξάνεται η ενέργεια των πετρών στο πολλαπλάσιο, περιβάλλοντας έτσι τον άνθρωπο με τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ μέσα από την εξαιρετική του συλλογή με κολιέ και μενταγιόν από διαμάντια και ορυκτές πέτρες, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε εκείνο το κολιέ - μενταγιόν που μέσα από τη δύναμη των διαμαντιών και των άλλων πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων που τα στολίζουν, θα βρείτε την αντανάκλασή τους στη δική σας δυναμική παρουσία κάνοντας έτσι τις εμφανίσεις σας μοναδικές και γεμάτες από λάμψη και φινέτσα.

Αφήστε την ομορφιά σας να καθρεφτιστεί μέσα στην λάμψη των διαμαντιών.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 843