• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TIMEX

TIMEX Ρολόγια

Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών χειρός υψηλής ποιότητας στον κόσμο, ένα ρολόι Timex είναι γνωστό για την αξιοπιστία και την ποιότητά του. Με αμερικανικές ρίζες στα μέσα του 1800, η Timex ήταν για πρώτη φορά γνωστή ως Waterbury Clock Company όπου αυτή η εταιρεία δημιούργησε ρολόγια και ήταν μια από τις λίγες εταιρείες ωρολογοποιίας στην Αμερική. Ξεκινώντας από την εταιρεία ορείχαλκου Benedict and Burnham, η Waterbury Clock Co. χρησιμοποίησε ορειχάλκινα υλικά στην κατασκευή ρολογιών. Η ίδια η εταιρεία κέρδισε ένα αξιοπρεπές επίπεδο επιτυχίας και μέχρι το 1877 ξεκίνησε μια αδελφή μάρκα, την Waterbury Watch Co..  Έκαναν μεγάλο αντίκτυπο στον κλάδο, καθιστώντας έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της χώρας. Με τον καιρό, η εταιρεία διαφοροποίησε και δημιούργησε γυροσκόπια και ασφάλειες βομβών για τον αμερικανικό στρατό και έγινε United States Time Corporation.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Timex ήταν το παιδικό ρολόι χαρακτήρων Mickey Mouse. Το εμβληματικό ρολόι που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης του Σικάγο το 1933 έγινε η πρώτη σειρά προϊόντων της Waterbury Clock Company αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το αρχικό καντράν είχε μια αξιολάτρευτη έγχρωμη εικόνα του Μίκυ Μάους. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι πραγματικοί δείκτες ρολογιού περιλάμβαναν τα χέρια και τα χέρια του χαρακτήρα, έτσι ώστε ο Μίκυ κυριολεκτικά επεσήμανε την ώρα! Τα παιδιά σε όλη τη χώρα λάτρεψαν απόλυτα αυτό το χαριτωμένο και ιδιόρρυθμο σχέδιο!

Τα Timex ρολόγια περιλαμβάνουν κομμάτια για όλη την οικογένεια, από παιδιά που μαθαίνουν πώς να λένε την ώρα, ανδρικά ή γυναικεία ρολόγια που αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο ρολόι για επίσημες περιστάσεις. Υπάρχουν διαθέσιμα anadigi, ψηφιακά και αναλογικά ρολόγια, αλλά όποιο είδος κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα διατηρήσει μακροχρόνια και ακριβή χρόνο.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 6 από : 6