• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: ESPRIT

ESPRIT Ρολόγια

Δύο άτομα ξεκίνησαν μαζί. Αυτός, ένας δημιουργικός τύπος από την Ανατολική Ακτή, ο οποίος έκανε ωτοστόπ στην Καλιφόρνια το 1963. Εκείνη, μια νεαρή Καλιφορνέζα που οδηγούσε ένα VW Beatle. Τα ονόματά τους: Doug Tompkins και Susie Russell. Η αμοιβαία σχέση τους ξεκινά στη διαδρομή 89 στο Emerald Bay  και έχει διαρκέσει περισσότερο από όσο θα μπορούσαν να πίστευαν και οι δύο τη στιγμή που συναντήθηκαν. Τρεις μήνες αργότερα, είναι παντρεμένοι. Άλλα πέντε χρόνια αργότερα, ίδρυσαν μια εταιρεία που συνεχίζει να γράφει ιστορία την Esprit.

Η μάρκα ιδρύθηκε τη δεκαετία του '60. Η Σούζι και ο Νταγκ Τόμπκινς άρχισαν να πουλούν κάποια είδη μόδας από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε πραγματικά επιτυχημένη και στις μέρες μας η μάρκα πωλεί τα προϊόντα της σε 830 καταστήματα Esprit και πάνω από 15.000 άλλα μέρη που βρίσκονται σε 40 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μόνο ρούχα; Οχι! Από το 1990, η μάρκα Esprit με το όνομα "Esprit Timewear + Jewel" παράγει επίσης ρολόγια και κοσμήματα. Σήμερα, τα ρολόγια Esprit είναι συνώνυμα υψηλής ποιότητας που συνδυάζονται με μοντέρνο και αποκλειστικό σχεδιασμό.

Η Esprit είναι γνωστή για όμορφα και μοντέρνα σχέδια. Τα χαρακτηριστικά που αναμιγνύονται μαζί δίνουν πολύ αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο είναι εξαιρετικό. Λόγω των ποικίλων χρωμάτων των καντράν, των ιμάντων και της θήκης, αυτά τα ρολόγια ταιριάζουν απόλυτα σε ένα μοντέρνο στυλ.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 9 από : 9