• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: BREEZE

BREEZE Ρολόγια

Γεννημένη το 2013, η BREEZE καθορίζει τη λαμπρή ολοκλήρωση μεταξύ σχεδίασης και ποιότητας. Παίζοντας συνεχώς με τις αναδυόμενες τάσεις και στυλ, η BREEZE παρέχει μια εντυπωσιακή σειρά από μοντέρνες και εξαιρετικά λειτουργικές συλλογές γυναικείων ρολογιών και κοσμημάτων που προορίζονται να φοριούνται όλο το 24ωρο.

Η BREEZE πιστεύει ότι η ζωή πρέπει να είναι σαν ένα μακρύ Σαββατοκύριακο. Κάθε BREEZE ρολόι μπορεί να φορεθεί, σε κάθε περίσταση, με κάθε προοπτική ! Το στυλ και η αξιοπιστία της μάρκας έχουν ξεσηκώσει τις αγορές, επαινέθηκαν από τα πιο σημαντικά μέσα ενημέρωσης στον κόσμο (VOGUE, ELLE, MADAME FIGARO, HARPER's BAZAAR). Η γκάμα των προϊόντων είναι πλέον πιο ολοκληρωμένη και πιο σέξι από ποτέ, με έναν υπέροχο συνδυασμό ρολογιών και κοσμημάτων που ενισχύουν τον δυναμικό κόσμο BREEZE περαιτέρω.

Η ομάδα σχεδιασμού προσφέρει πρωτότυπα ρολόγια BREEZE, διασκεδαστικά και προσιτά προϊόντα, φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, διατηρώντας την καινοτομία και την ποιότητα της μάρκας.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 99