• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: BULOVA

BULOVA Ρολόγια

Το 1875, ακριβώς όταν η Αμερική εισήλθε στη χρυσή εποχή της βιομηχανίας και της προόδου, ένας οραματιστής ηγέτης θα ανέβει να πυροδοτήσει μια σειρά από εμβληματικές στιγμές στην ιστορία του έθνους  και θα μεταμορφώσει τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβανόταν το χρόνο.
Τροφοδοτούμενος από το ήθος της εποχής, ο Joseph Bulova παρουσίασε τη μία καινοτομία μετά την επόμενη. Τελικά ανοίγει ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Νέας Υόρκης που θα σηματοδοτήσει την αρχή της δια βίου αναζήτησής του: να φτιάξει ρολόγια υψηλής ποιότητας για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και δυναμικό τοπίο, τα BULOVA ρολόγια.

Οι βιομηχανικές καινοτομίες της Bulova περιελάμβαναν τα πάντα, από την πρωτοποριακή τυποποιημένη παραγωγή ρολογιών, αυτόματα ρολόγια έως την ανάπτυξη του πρώτου πλήρως ηλεκτρονικού ρολογιού με ιδιόκτητη τεχνολογία tuning-fork, καθιστώντας το τότε το πιο ακριβές ρολόι στον κόσμο.
Το πρωτοποριακό πνεύμα της Bulova άλλαξε το πρόσωπο του μάρκετινγκ με τις πρώτες διαφημίσεις της Αμερικής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Κατά το ταξίδι για το φεγγαρόδρομο, ένα χρονόμετρο Bulova τοποθετήθηκε ακόμη και στη θάλασσα της ηρεμίας!!

Επαναλαμβάνοντας τη μακροχρόνια αφοσίωσή της στην ιστορία των πρωτιών, η συλλογή Precisionist παρουσιάστηκε το 2010. Με περίτεχνο στυλ και απεριόριστη ακρίβεια. Πιο πρόσφατα το 2016, η μάρκα (κυριολεκτικά) άλλαξε το πρόσωπο της βιομηχανίας με τη συλλογή Curv - την πρώτη κυρτή κίνηση χρονογράφου στον κόσμο.

Σήμερα, η Bulova βασίζεται στις ίδιες βασικές αρχές της χειροτεχνίας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας που καθοδήγησαν τον οραματιστή ιδρυτή της πριν από 143 χρόνια, προσφέροντας εξαιρετικά Bulova ρολόγια.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 52 από : 52