• (+30) 27410 - 88000
Ματάκια

Κοσμήματα με Ματάκια

Το μάτι από την αρχαιότητα είχε συμβολικό χαρακτήρα για τους λαούς και τους διάφορους πολιτισμούς. Στην Αίγυπτο χρησιμοποιούνταν ως φυλαχτό και συμβόλιζε το απαραβίαστο και την αιώνια γονιμότητα. Στη Βίβλο το μάτι συμβολίζει την παντογνωσία και το άγρυπνο μάτι του Θεού.

Στις μέρες μας έχουμε συνδέσει το μάτι ως φυλαχτό από την αρνητική ενέργεια των τρίτων. Είναι ένα από τα πλέον διάσημα και ευκολοφόρετα γυναικεία κοσμήματα. Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ έχει δημιουργήσει για εσάς μια πολύ μεγάλη και άρτια συλλογή από κοσμήματα με ματάκια σε χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο και ασήμι - υπέροχα κοσμήματα σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια στολισμένα με διαμάντια, εξαιρετικές ορυκτές πέτρες και πολύχρωμα ζιργκόν.

Η συλλογή μας από κοσμήματα με ματάκια περιλαμβάνει δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Είναι ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα με πολλούς συνδυασμούς, ολοκληρώνοντας έτσι την εμφάνιση σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας κόσμημα με ματάκι και κρατείστε μακριά σας κάθε αρνητική ενέργεια.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 683