• (+30) 27410 - 88000
Άνδρας

Ανδρικά Ασημένια Κοσμήματα

Στη τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, το ασήμι αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα ευγενή μέταλλα όπου οι τεχνίτες δεν δημιούργησαν μόνο κοσμήματα, αλλά και είδη οικιακής χρήσης, εργαλεία αλλά και όπλα. Στη σύγχρονη αργυροχρυσοχοΐα, οι παλιές τεχνικές συνάντησαν τους σύγχρονους τρόπους  δημιουργίας με το αποτέλεσμα να δικαιώνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το κόσμημα και δη το ανδρικό ασημένιο κόσμημα, αποτελεί μια επιλογή μέσα από την οποία μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σημαντικά κομμάτια του χαρακτήρα μας. Δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των γυναικών αλλά και οι άνδρες μέσα από υπέροχα ασημένια κοσμήματα βρίσκουν τρόπο να εκφραστούν.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη συλλογή από ασημένια κοσμήματα για το σύγχρονο άνδρα έτοιμη να συμπληρώσει το στυλ και τη γοητεία του. Ασημένια ανδρικά δαχτυλίδια εντυπωσιακά με ανάγλυφα σχέδια ή και όμορφες πέτρες έτοιμα να σας συναρπάσουν. Υπέροχα εντυπωσιακά ή περισσότερο διακριτικά ανδρικά ασημένια βραχιόλια έτοιμα να προσδώσουν επιπλέον ομορφιά στον καρπό σας.

Ασημένια ανδρικά κολιέ σε πρωτότυπα σχέδια αλλά και ασημένιοι ανδρικοί σταυροί σε διακριτικό μέγεθος και εμφάνιση υπάρχουν στη συλλογή μας για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. Από τη συλλογή μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και τα υπέροχα χειροποίητα ασημένια μανικετόκουμπα. Ένα ιδιαίτερο κόσμημα που έρχεται να συμπληρώσει με ομορφιά, στυλ και κομψότητα την επίσημη ή πιο σπορ εμφάνιση σας.

Μοναδικά ασημένια κοσμήματα για τον άνδρα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής κοσμούν και αυτή τη συλλογή μας έτοιμα να σας προσφέρουν κομψότητα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τέλος, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τη συλλογή με τα ασημένια παιδικά κοσμήματα αλλά και τα ασημένια κοσμήματα για τη γυναίκα.
Περισσότερα
P-39491
113,00 € 150,00 €
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 126