• (+30) 27410 - 88000
Σκουλαρίκια

Παιδικά Σκουλαρίκια

Κοσμήματα δημιουργημένα να προσδίδουν στην ομορφιά της γυναίκας, τα σκουλαρίκια, αποτελούν αγαπημένη συνήθεια από την αρχαιότητα. Με την  πάροδο των χρόνων αυτή η μόδα εξελίχθηκε και δημιούργησε υπέροχα κοσμήματα και για τις μικρές δεσποινίδες.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ στη συλλογή του με τα παιδικά κοσμήματα, περιλαμβάνει υπέροχα παιδικά σκουλαρίκια σε χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο ή ασήμι 925°. Πανέμορφα σχέδια βγαλμένα μέσα από τα παραμύθια και τη φαντασία των παιδιών ή πιο διακριτικά και διαχρονικά σχέδια, είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας.

Όλα τα κορίτσια αγαπούν να φορούν σκουλαρίκια που εξάπτουν την φαντασία και προκαλούν με τα χρώματα και τις λαμπερές πέτρες τους. Ένα ζευγάρι παιδικά σκουλαρίκια αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε μικρή κυρία που θέλει να νιώθει ως μια μικρή πριγκίπισσα.

Όλα μας τα παιδικά σκουλαρίκια αποστέλλονται δωρεάν σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων και 4 διαφορετικοί τρόποι πληρωμής.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 368