Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Αλυσίδες Λαιμού

Ανδρικές Αλυσίδες Λαιμού

Οι ανδρικές αλυσίδες λαιμού αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κοσμήματα των τελευταίων χρόνων. Εκτός από διαχρονικές, είναι επίσης αβίαστες στη χρήση αλλά και εκπληκτικά στιλάτες και μοντέρνες.

Η άνθιση της μόδας των ανδρικών αλυσίδων ξεκινάει τη δεκαετία του '60 όταν μια νέα κουλτούρα επηρεασμένη από τους χίπης αλλά και τις μουσικές σκηνές της τότε εποχής κάνει την εμφάνιση της και ενσωματώνει στις ανδρικές εμφανίσεις τις πληθωρικές και έντονες, τόσο σχεδιαστικά όσο και βάση μεγέθους, ανδρικές αλυσίδες.

Τη δεκαετία του '70, τα ανδρικά κοσμήματα υιοθετούν μια ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση, με τις χρυσές και ασημένιες αλυσίδες να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και ακόμα και πολλοί αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής της τότε εποχής να τις εισάγουν στις εμφανίσεις τους.

Ωστόσο, ήταν στη δεκαετία του '80 όταν η αλυσίδα άρχισε πραγματικά να κυριαρχεί ως βασικό στοιχείο της ανδρικής μόδας μέσα κυρίως από τα μουσικά groups ραπ και χιπ χοπ τα οποία ανέδειξαν τις μεγάλες αλυσίδες σε βασικό αντικείμενο καλλωπισμού.

Η δεκαετία του '90 όμως ήταν αυτή που σφράγισε πραγματικά την αλυσίδα όχι μόνο ως ένα εμβληματικό κόσμημα, αλλά ως βασικό στοιχείο στη σύγχρονη μόδα. Είτε απλή μεταλλική, είτε διακοσμημένη με διαμάντια, μάρκες ή σταυρούς, η αλυσίδα είχε πάρει πλέον τη θέση της ως βασικό κόσμημα της ανδρικής αισθητικής και ένδυσης.

Η απλότητα των αλυσίδων, η ευκολία προσαρμογής τους και η μοναδική αισθητική τους, τις κάνουν ακόμα και στις μέρες μας μια μοναδικά δημοφιλή επιλογή ανδρικών κοσμημάτων. Ικανές να ταιριάξουν τόσο σε κλασικές όσο και σε μοντέρνες εμφανίσεις, οι ανδρικές αλυσίδες λαιμού αποτελούν ένα εκπληκτικά διαχρονικό και υπέροχο αξεσουάρ.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 43 από : 43