Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: JACQUES FAREL

JACQUES FAREL Ρολόγια

Ως γονείς, θέλουμε να εμπνεύσουμε όλα τα παιδιά να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Μια τέτοια έμπνευση οδήγησε τους ελβετούς σχεδιαστές ρολογιών Jacques και Michele Froidevaux, το 1984, να κυκλοφορήσουν τα ρολόγια Jacques Farel Kids.

Είναι η ιστορία μιας ελβετικής «επιχειρηματικής» οικογένειας, η οποία μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ το 1979 και έδωσε το όνομά της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο της κατασκευής ρολογιών. Το όνομα της οικογένειας είναι Froidevaux, αλλά αυτό ήταν πολύ για να χωρέσει όμορφα στο καντράν ενός ρολογιού μετά το όνομα του ιδρυτή, Jacques. Έτσι επέλεξαν ένα πιο σύντομο όνομα --- Farel ---, και η μάρκα έγινε γνωστή ως Jacques Farel.  Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν όμορφα ποιοτικά παιδικά ρολόγια σχεδιασμένα να εμπνέουν και να διευκολύνουν τη διαδικασία διδασκαλίας του χρόνου.

Σήμερα, η φήμη της μάρκας συνεχίζει να αυξάνεται διεθνώς και τα ρολόγια Jacques Farel παραμένουν σύμβολο της οικογένειας, της πρωτοτυπίας, της ποιότητας και κυρίως ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 1 από : 1