• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TISSOT

TISSOT Ρολόγια

Η Tissot ιδρύθηκε το 1853 από τον Charles-Félicien Tissot και τον γιο του Charles-Émile Tissot στην ελβετική πόλη Le Locle, ένα μέρος όπου η μάρκα παραμένει μέχρι σήμερα. Τοποθετημένη στην περιοχή Neuchâtel των βουνών Jura, η Tissot έχτισε αρχικά τη φήμη της κατασκευάζοντας εξαιρετικά αξιόπιστα ρολόγια τσέπης με χρυσή θήκη που βρήκαν ένα ισχυρό και ευγνώμον κοινό σε όλο τον κόσμο. Από εκεί, η Tissot συγχωνεύτηκε με την Omega το 1930, και τώρα και οι δύο μάρκες παράγουν ρολόγια πολυτελείας υπό τη μεγαλύτερη εταιρεία ομπρέλα του Swatch Group, στην οποία ανήκουν και οι δύο από το 1983.

Η Tissot παραμένοντας σταθερά πιστή στο σύνθημά της «Innovators by Tradition», σέβεται την κληρονομιά της.  Η Tissot έχει ονομαστεί επίσημος χρονομέτρης και συνεργάτης πολλών αθλημάτων, όπως  στο μπάσκετ με το NBA, τη ποδηλασία με τον Γύρο της Γαλλίας και στα μηχανοκίνητα αθλήματα με το MotoGP για να αναφέρουμε μερικά. Χάρη στη συνεχή ικανότητά της να καινοτομεί και να προσεγγίζει όλους τους τύπους κοινού, πουλάει κάθε χρόνο περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ρολόγια Tissot παγκοσμίως.

Από την κυκλοφορία του το 1853, η Tissot έχει κάνει την ιστορία της, χάρη σε καινοτόμα σχέδια σε συνδυασμό με την παγκοσμίου φήμης ελβετική τεχνολογία χρονομέτρησης.  Σήμερα συνεχίζει να ωθεί τα όρια της μόδας και της ανάπτυξης ρολογιών, δημιουργώντας ελβετικά ρολόγια Tissot που είναι αξιόπιστα, πολυτελή και, φυσικά, πραγματικά όμορφα. Τόσο τα αναλογικά όσο και τα ψηφιακά ρολόγια είναι διαθέσιμα, με παραδοσιακά και σύγχρονα στυλ για να διαλέξετε.

Σήμερα η Tissot διανέμει τα ρολόγια της σε περισσότερες από 160 χώρες σε πέντε ηπείρους. Δείτε τη συλλογή μας στο Kotsonis Jeweler απο Tissot ρολόγια και κάντε τα γρήγορα δικά σας!
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 2 από : 2