• (+30) 27410 - 88000
Γυναίκα

Ασημένια Κοσμήματα Γυναικεία

Ένα από τα πρώτα μέταλλα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος από την προϊστορική εποχή είναι το ασήμι. Ήταν γνωστό στους λαούς της Μεσοποταμίας, στην Ελλάδα, στη Μέση Ανατολή και στην Αίγυπτο. Είναι ένα ευγενές μέταλλο του οποίου η χρήση είναι ευρέως διαδεδομένη σε πολλούς τομείς της ζωής.

Η λάμψη του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σαγηνεύει το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Στην αρχαία Ελλάδα τα νομίσματα φτιάχνονταν από ασήμι και αποτελούσε τη βάση για όλους τους οικονομικούς υπολογισμούς και τις συναλλαγές. Στην αρχαία Αθήνα υπήρχαν πολλά ορυχεία αργύρου με γνωστότερα αυτά του Λαυρίου.

Στις διάφορες μυστικιστικές παραδόσεις διαφόρων λαών το ασήμι συνδέεται με τη σελήνη και με τη "θηλυκή" πλευρά των πραγμάτων, την πιο συναισθηματική, πιο αινιγματική, πιο μαγική. Πανέμορφα και εξαιρετικά κοσμήματα έχουν δημιουργηθεί από ασήμι ανά τους αιώνες που έχουν μείνει ως παρακαταθήκες για τις επόμενες γενιές.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ έχει για εσάς στο ηλεκτρονικό του κατάστημα μια απίθανη συλλογή από ασημένια κοσμήματα 925ο για κάθε γούστο και επιθυμία. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και βρείτε εκείνο το χειροποίητο κόσμημα από ασήμι που σας αντιπροσωπεύει και σας εκφράζει.

Υπέροχα ασημένια βραχιόλια σε αρχαιοελληνικές ή κλασικές γραμμές. Βραχιόλια από ασήμι 925ο στολισμένα με πολύχρωμες πέτρες για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Διακριτικά σχέδια για κάθε ημέρα. Όμορφα μακραμέ που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο. Εντυπωσιακά ασημένια δαχτυλίδια έτοιμα να στολίσουν τα δάχτυλα σας. Εξαιρετικά ασημένια κολιέ σχεδιασμένα να αναδεικνύουν το μπούστο σας και εντυπωσιακά ασημένια σκουλαρίκια προορισμένα να προσδίδουν επιπλέον ομορφιά στην εμφάνιση σας.

Για ολοκληρωμένες εμφανίσεις, διαλέξτε ένα από τα καταπληκτικά σετ ασημένια κοσμήματα. Άλλα εντυπωσιακά, άλλα περισσότερο διακριτικά και άλλα κλασικής ομορφιάς και διαχρονικής αξίας, όλα όμως εξαιρετικής ποιότητας υπάρχουν στη συλλογή μας για να βρείτε εκείνο που ταιριάζει σε εσάς ή στο πρόσωπο που θέλετε να το χαρίσετε.

Τέλος, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τη συλλογή με τα ασημένια παιδικά κοσμήματα αλλά και τα ασημένια κοσμήματα για τον άνδρα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 1931