• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: HAMILTON

HAMILTON Ρολόγια

Η Hamilton ιδρύθηκε στο Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια το 1892  και άρχισε να παράγει ρολόγια τσέπης. Από την αρχή, το επίκεντρο ήταν η ποιότητα και η ακρίβεια, και αυτές οι αρχές έχουν κάνει τη Hamilton τη διεθνούς φήμης μάρκα ρολογιών που είναι σήμερα. Πρωτοποριακή, πρακτική, με ακριβεια. Η Hamilton χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό ελβετικής ακρίβειας και αμερικανικού πνεύματος για να δημιουργήσει ξεχωριστά, ευέλικτα ρολόγια για λάτρεις και άτομα με στυλ.

Το 2011 σε συνεργασία με την ειδική στην κίνηση ETA, η Hamilton ανέπτυξε τα δικά του εξατομικευμένα αυτόματα ρολόγια με το μηχανισμό H-21 και H-31. Τρία χρόνια αργότερα ακολούθησαν τα H-10, H-30 και H-40, προσφέροντας το καθένα στους χρήστες ένα εκτεταμένο απόθεμα ισχύος έως και 80 ώρες. Το 2020 ο Hamilton κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση 888 τεμαχίων του Hamilton Khaki Navy BeLOWZERO εμπνευσμένο από τα ρολόγια Hamilton που κατασκευάστηκαν για την ταινία TENET του Christopher Nolan. Στην ταινία, ο John David Washington φορά επίσης ατσάλινο Hamilton Jazzmaster Seaview Chronograph.

Από τους σιδηροδρόμους στους ουρανούς, τα βάθη του ωκεανού μέχρι την αστική ζούγκλα, με αυτόματες ή χαλαζιακές κινήσεις, τα Hamilton ρολόγια αντιπροσωπεύουν την τέλεια ισορροπία American Spirit και Swiss Precision. Δείτε τη συλλογή μας απο Hamilton ρολόγια με δερμάτινο λουράκι καθώς και αυτόματα ρολόγια Hamilton και κάντε τα γρήγορα δικά σας!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 54 από : 54