Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: DKNY

DKNY Ρολόγια

Εμπνευσμένη από την κόρη της Gaby, η Donna Karan ίδρυσε τη DKNY το 1989 ως μια νεότερη, πιο προσιτή γραμμή για να τρέξει παράλληλα με την υπάρχουσα ετικέτα Donna Karan της Νέας Υόρκης. Ενώ η αρχική τους εστίαση ήταν κυρίως στα ρούχα, τελικά έκαναν τη φυσική εξέλιξη ώστε να περιλαμβάνουν αξεσουάρ όπως DKNY κοσμήματα και ρολόγια.

Τώρα έχουμε DKNY ρολόγια που αναγνωρίζονται εύκολα από τους λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο. Ένα γυναικείο ρολόι DKNY είναι μοντέρνο, διασκεδαστικό και φιλικό, με κάθε νέο σχέδιο να ζωντανεύει τη δημιουργικότητα της μάρκας. Μετάβαση από τη δουλειά στη βραδινή βόλτα, τζιν σε φορέματα, πουκάμισα σε μπλουζάκια, με ένα ρολόι DKNY που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, στα ρούχα σας και στην ατομικότητά σας.

Είναι αυτό το μοναδικό μείγμα στυλ που κάνει τα ρολόγια DKNY τόσο ευέλικτα, με την ποιότητα της δεξιοτεχνίας που αναμένεται από έναν κορυφαίο παγκόσμιο σχεδιαστή. Ως κορυφαία μάρκα μόδας για άνδρες και γυναίκες, το DKNY ενσωματώνει ενέργεια και πνεύμα, με τα ρολόγια DKNY να αντανακλούν με συνέπεια την ταυτότητα της μάρκας.
 
 
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 10 από : 10