Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: POLICE

POLICE Ρολόγια

Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να ξεχωρίζει από το πλήθος και θέλετε ένα στυλ που να είναι ξεκάθαρα «εσείς», τότε θα γνωρίσετε τα πάντα για τα ρολόγια Police. Είναι τολμηρά, θρασύτατα ... αλλά το πιο σημαντικό είναι που τραβούν τα βλέμματα και πρωτότυπα. Είτε είστε νέοι σε ηλικία είτε νέοι στο πνεύμα υπάρχει ένα ρολόι Police που ταιριάζει στο στυλ σας. Η ιστορία των ρολογιών Police δεν εκτείνεται στον προηγούμενο αιώνα όπως συμβαίνει με άλλες εταιρείες  ρολογιών απέδειξε όμως οτι σε λιγότερο από 4 δεκαετίες η Police έχει μετατραπεί από μια μάρκα που υπήρχε μόνο στο μυαλό ενός επιχειρηματία σε μια μάρκα που τη προτιμούν celebrities όπως ο Paolo Maldini, Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Neymar, Ji Chang-wook και Antonio Banderas.

Η ιστορία της μάρκας Police ξεκινά από το 1978 όταν οι αδελφοί De Rigo ίδρυσαν την Charme Lunettes στη Λιμάνα του Μπελούνο. Αυτή η μικρή εταιρεία προσέλαβε 30 άτομα για την κατασκευή γυαλιών ηλίου και σκελετών για διορθωτικούς φακούς, αρχικά για άλλες εταιρείες. Τα επόμενα χρόνια άρχισαν να κατασκευάζουν ιατρικά γυαλιά και γυαλιά ηλίου με τη δική τους μάρκα De Rigo.

Τα Police ρολόγια κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2003. Η Police εξήγησε ότι η συλλογή ρολογιών «Επιβεβαιώνει την αποστολή της» δηλαδή τη διάχυση ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής για μοντέρνα, μη-συμμορφωτικά και ξεκούραστα άτομα που αποφασίζουν να διατηρούν τον χρόνο τους με τα ρολόγια Police». Τα ρολόγια Police ήταν δημοφιλή και στις ταινίες, με τη μάρκα να παρέχει το επίσημο ρολόι για το Terminator Salvation και το Terminator Genysis.

Τα τελευταία 37 χρόνια οι αδερφοί De Rigo ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του ποιοτικού σχεδιασμού, αλλά από το 1983 ήταν παγκόσμιοι ηγέτες στη μόδα. Πρώτα με γυαλιά ηλίου, μετά με αρώματα, ρολόγια και τέλος κοσμήματα Police.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 7 από : 7