Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: PIERRE LANNIER

PIERRE LANNIER Ρολόγια

Ενώ πολλά από τα ρολόγια του κόσμου προέρχονται από την Ευρώπη, τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από την Ελβετία. Υπάρχουν μερικές εταιρείες ωρολογοποιίας που βρίσκονται αλλού στην ήπειρο, αλλά είναι σχετικά λίγες από αυτές από τη Γαλλία.

Εκεί όμως κατασκευάζονται τα Pierre Lannier ρολόγια. Επισήμως ο ιστότοπός τους, τους αποκαλεί Pierre Lannier Paris και εκεί βρίσκεται η εταιρεία. Τα ρολόγια Pierre Lannier έχουν δημιουργηθεί με τη φιλοσοφία του ομώνυμου ιδρυτή σε τιμές προσιτές και κυκλοφορούν στην αγορά από το 1977. Ένα ρολόι Pierre Lannier έχει σχεδιαστεί με σεβασμό, πάθος και ποιότητα, με ένα απλό αλλά κομψό λογότυπο που υποδηλώνει το σήμα ποιότητας και απευθύνονται σε όλους.

Η αποστολή του οίκου από 1977, είναι να γίνει συνοδοιπόρος των ωραιότερων συναισθημάτων σας. Οι αντρικές και γυναικείες συλλογές έχουν σχεδιαστεί για να σας ακολουθούν με στιλ στην καθημερινότητά σας και να προσθέτουν στον καρπό σας μια πινελιά γαλλικής κομψότητας.

Οι σχεδιαστές τους εμπνέονται από τα σχήματα, τα χρώματα και το υλικό του αύριο και επαναπροσδιορίζουν το στυλ σε κάθε νέα συλλογή. Από το κουτί, μέχρι τον ιμάντα, κάθε στοιχείο μελετάται σχολαστικά για να δώσει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. Αυτή η συσχέτιση θα δημιουργήσει το ένα και μοναδικό ρολόι που δημιουργήθηκε για εσάς!
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 16 από : 16