• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SUUNTO

SUUNTO Ρολόγια

Η εταιρεία Suunto ιδρύθηκε το 1936 όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas ξεκίνησε να δημιουργήσει μια πιο ακριβή πυξίδα και στη συνέχεια εφηύρε μια νέα μέθοδο για την κατασκευή πυξίδων με υγρό. Ο Vohlonen ήταν ένθερμος λάτρης των εξωτερικών χώρων και από καιρό αντιπαθούσε την παραδοσιακή στεγνή πυξίδα για την ανακρίβειά της και την έλλειψη σταθερής βελόνας. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πυξίδα του γεμάτη υγρό εξασφάλιζε σταθερότερη βελόνα, καλύτερες ενδείξεις και νέο επίπεδο ακρίβειας.

Έκτοτε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, παρέχοντας στους λάτρεις της περιπέτειας και στους λάτρεις των σπορ τα καλύτερα εργαλεία για να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν νέα εδάφη. Από τα ψηλότερα βουνά έως τους βαθύτερους ωκεανούς. Η γκάμα των ρολογιών Suunto, των αθλητικών οργάνων και των καταδυτικών υπολογιστών έχει δοκιμαστεί σε μερικές από τις πιο σκληρές συνθήκες του κόσμου για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία τους.

Τα ρολόγια Suunto παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών, όπως ρουλεμάν πυξίδας, επιτάχυνση, υψόμετρο, πρόγραμμα  προπόνησης και θέση GPS. Οι μακροχρόνιες παραδόσεις της εταιρείας στις καταδύσεις, την προπόνηση, την ορειβασία, την πεζοπορία, την ιστιοπλοΐα και το σκι επέτρεψαν στη Suunto να αναπτύσσει συνεχώς ρολόγια που είναι απόλυτα κατάλληλα για δραστήρια περιβάλλοντα, κάτι που αποδεικνύεται από τους τολμηρούς τυχοδιώκτες και αθλητές που έχουν προσχωρήσει στη μάρκα ως πρεσβευτές.

Πρόσφατα η Suunto δημιούργησε ένα δίκτυο «Movescount», όπου οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την πρόοδο που έχουν καταγράψει τα ρολόγια τους και να ενημερώσουν τους φίλους σχετικά με τις προκλήσεις τους. Αυτή η διαδικτυακή αθλητική κοινότητα εμπλουτίζει τη λειτουργικότητα των ρολογιών Suunto με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν ημερολόγιο, νέες διαδρομές, εκπαιδευτικά σχέδια, ανάλυση προόδου και πρόσθετες εφαρμογές.
Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο παραγωγής της Suunto βρίσκονται στη Βάνταα της Φινλανδίας. Απασχολώντας περισσότερα από 400 άτομα σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 1 από : 1