• (+30) 27410 - 88000
Αγόρι

Βαπτιστικοί Σταυροί για Αγόρι - Μοντέρνοι & Κλασικοί

Το ιερό μυστήριο του βαπτίσματος αποτελεί ένα από τα επτά μυστήρια του Χριστιανισμού. Η αναδοχή αποτελεί μια τιμητική πρόταση από τους γονείς σε ένα πρόσωπο που αγαπούν, εκτιμούν και εμπιστεύονται ορίζοντάς το ως πνευματικό πατέρα ή πνευματική μητέρα του παιδιού τους.

Για το νονό ή τη νονά από την άλλη, είναι μια ξεχωριστή ημέρα, ένα σημείο αναφοράς για το υπόλοιπο της ζωή τους. Το μυστήριο της βάπτισης δεν είναι απλώς μια σημαντική θρησκευτική τελετή - είναι μια προσωπική στιγμή κατά την οποία ο νονός και η νονά ενώνονται με έναν ανώτερο πνευματικό σύνδεσμο με το παιδί.

Σύμβολο αυτού του δεσμού είναι ο βαπτιστικός σταυρός. Ένα σύμβολο πίστης και αγάπης. Όμως αποτελεί κι ένα δώρο που πάντα θα μας θυμίζει το νονό και τη νονά μας.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θέλοντας πάντοτε να βρίσκεται κοντά σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρι. Μια συλλογή που συνεχώς φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε με νέα σχέδια.

Βρείτε τον σταυρό βάπτισης για αγόρι που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ που επιθυμείτε σε χρυσό, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό και εντυπωσιάστε με την επιλογή σας. Είτε θέλετε κάποιο σταυρό σε κλασική γραμμή ή σε πιο μοντέρνα σχεδίαση θα βρείτε εκείνο το σχέδιο που αναζητάτε στην πλούσια συλλογή μας. 

Πανέμορφοι σταυροί βάπτισης με χρήση της παραδοσιακής συρματερής τεχνικής, σύρματα δουλεμένα με χειροποίητο τρόπο σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, έχουν ως αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής κοσμήματα. Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι διπλής όψης, με λουστρέ φινίρισμα ή σφυρήλατοι κοσμούν τη συλλογή μας για να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Βρείτε σχέδια διακριτικά ή εντυπωσιακά, χαράξτε το όνομα που επιθυμείτε ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε και κάντε το βαπτιστικό σταυρό ένα κόσμημα αυστηρά προσωπικό που θα συνοδεύει για πάντα το αγοράκι σας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 1306