• (+30) 27410 - 88000
Δώρο Κουμπάρων

Δώρο Κουμπάρου

«Η κουμπαριά είναι η φιλία που έγινε συγγένεια.» Αποτελεί ένα μοναδικό είδος συγγένειας που συνδέει τους ανθρώπους. Είναι μια μυστηριακή σχέση καθώς προκύπτει μέσα από το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης. Ένας ισχυρός δεσμός εξ’ αγχιστείας που κρατάει για πάντα. Μια άκρως τιμητική πρόταση που θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση μας σε ανθρώπους που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα στη ζωή μας και να τους δώσουμε έναν πιο ουσιαστικό ρόλο σε αυτήν.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θέλοντας να τιμήσει αυτή τη σχέση, σας προσφέρει μέσα από μια υπέροχη συλλογή εξαιρετικής ποιότητας, άρτιας αισθητικής προσέγγισης κοσμήματα για την κουμπάρα ή τον κουμπάρο σας. Διακριτικά ή εντυπωσιακά μανικετόκουμπα και διαχρονικοί ή μοντέρνοι ανδρικοί σταυροί σε χρυσό και λευκόχρυσο κοσμούν τη συλλογή μας ώστε να επιλέξετε εκείνο το κόσμημα που θα κάνετε δώρο στον κουμπάρο σας για να του δείξετε την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη σας. 

Υψηλή αισθητική και κομψότητα χαρακτηρίζει τα γυναικεία κολιέ και τα μοναδικά σετ κοσμημάτων που σας προτείνουμε για να βρείτε σε κάποιο από αυτά το δώρο που θα κάνετε στην κουμπάρα σας. Ένα δώρο αγάπης και αναγνώρισης της φιλίας και του δεσμού που σας συνδέει μαζί της. Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ σας συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής σας με σεβασμό στην επιλογή σας και αγάπη για τις επιλογές σας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 194