• (+30) 27410 - 88000
Παιδί

Ασημένια Παιδικά Κοσμήματα

Όταν αποφασίζουμε να κάνουμε ένα δώρο πάντα ως στόχο έχουμε την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση που θα δούμε στο πρόσωπο και τα μάτια του ανθρώπου που θα το προσφέρουμε. Όταν αυτό το πρόσωπο είναι ενός παιδιού, τότε αυτή μας η επιθυμία πολλαπλασιάζεται και η ανάγκη μας για ικανοποίηση αυξάνεται.

Ο τόσο σημαντικός και διαδεδομένος ρόλος που παίζει το ασήμι στην κοσμηματοποιία έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ασημένιων παιδικών κοσμημάτων σε πληθώρα σχεδίων. Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θέλοντας να βρίσκεται κοντά σας και σε αυτήν την περίσταση, δημιούργησε με αγάπη και καλαισθησία μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα για παιδιά σε ασήμι 925ο.

Υπέροχα παιδικά βραχιόλια ασημένια, με ροζ  ή κίτρινο επιχρύσωμα και κρεμαστά ή κατά μήκος της αλυσίδας στοιχεία σε σχήματα όπως κορώνα, ματάκι, σταυρουδάκι, αστέρι, λουλουδάκι, καρδούλες και πληθώρα ακόμη σχεδίων και χρωμάτων.

Εξαιρετικά σκουλαρίκια παιδικά ασημένια σε απίθανα παιχνιδιάρικα σχέδια έτοιμα να εντυπωσιάσουν κάθε μικρή δεσποινίδα. Όμορφα παιδικά ασημένια κολιέ σε διακριτικά αλλά και εντυπωσιακά σχέδια όπως και υπέροχοι σταυροί από ασήμι 925ο υπάρχουν στη συλλογή μας για να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν από τη συλλογή μας καταπληκτικές ασημένιες παραμάνες και φυλακτά κωνσταντινάτα σε εξαιρετικά σχέδια για το κοριτσάκι ή το αγοράκι σας.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας με τα ασημένια παιδικά κοσμήματα και ανακαλύψτε εκείνο το κόσμημα που πιστεύετε πως θα χαρίσει το πιο πλατύ χαμόγελο στο παιδί σας και που θα κάνει κι εσάς να χαρείτε ως ένα άλλο, λίγο μεγαλύτερο παιδί!

Τέλος, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τη συλλογή με τα γυναικεία ασημένια κοσμήματα αλλά και τα ασημένια κοσμήματα για τον άνδρα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 135