Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Νονά

Κόσμημα Δώρο για Νονά

Μαζί με τη γέννηση ενός παιδιού, μία από τις πρώτες σκέψεις είναι και ποιος θα το βαφτίσει. Ερώτημα σοβαρό όσο και δύσκολο γιατί το πρόσωπο στο οποίο θα το ζητήσουμε ή θα μας το ζητήσει θέλουμε να είναι ένα πρόσωπο δικό μας. Ένα πρόσωπο που θα αγαπάμε και θα μας αγαπά. Όπου η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός θα είναι τέτοιος, που θα μας επιτρέψει να το ορίσουμε ως πνευματική μητέρα του παιδιού μας.

Τα πρώτα χρόνια της χριστιανοσύνης όπου η πίστη διωκόταν και οι πιστοί έβρισκαν μαρτυρικό θάνατο, ο ρόλος του νονού ήταν ένα ιερό καθήκον διαμεσολάβησης ανάμεσα στην εκκλησία και στον πιστό που ήθελε να γίνει μέλος αυτής της πνευματικής μυστικής κοινότητας. Στην ουσία λοιπόν, λειτουργούσε ως εγγυητής για το νέο αυτό μέλος, της πίστης του στο Χριστιανισμό. Έτσι λοιπόν η εκκλησία βεβαιωνόταν πως πράγματι οι προθέσεις του νέου μέλους ήταν άδολες και αγνές.

Η σύγχρονη νονά παραμένει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του παιδιού καθώς γίνεται ενός είδους καθοδηγήτρια για το υπόλοιπο της ζωής του. Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θέλοντας να τιμήσει  αυτό το τόσο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού, έχει επιλέξει για εσάς ιδιαίτερα δώρα για τη νονά όπως κοσμήματα σε κολιέ και βραχιόλια από χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό και ασήμι για να επιλέξετε εκείνο που θα ταιριάζει στο χαρακτήρα και στην αισθητική της νονάς του παιδιού σας.

Εκφράστε την αγάπη και την εκτίμηση σας με έναν ακόμη τρόπο. Χαρίζοντας στη νονά του παιδιού σας ένα κόσμημα μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή με κοσμήματα βάπτισης που θα είναι μόνο για εκείνη και θα της θυμίζει πάντοτε αυτόν τον σημαντικό και σπουδαίο ρόλο που κατέχει στη ζωή του παιδιού σας! Τον ρόλο της νονάς!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 48 από : 48