Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κορίτσι

Βαπτιστικοί Σταυροί για Κορίτσι - Μοντέρνοι & Κλασικοί

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό μυστήριο της ορθόδοξης εκκλησίας είναι αυτό της βάπτισης. Είναι η τελετή κατά την οποία το μωρό εισέρχεται στη Χριστιανική πίστη εξαγνίζοντας μέσα από το νερό το προπατορικό αμάρτημα. Κορυφαίο σύμβολο αυτής της τελετής και απόδειξη της χριστιανικής πίστης του παιδιού που θα το συνοδεύει για ολόκληρη τη ζωή του, είναι ο βαπτιστικός σταυρός.

Ένα σύμβολο θυσίας αλλά και μεγάλης αγάπης. Κάθε γονέας επιθυμεί η μέρα αυτή να είναι ιδιαίτερα όμορφη και μοναδική. Κάθε νονός ή νονά θέλει αυτή τη μέρα να χαρίσει έναν βαπτιστικό σταυρό ξεχωριστό και μοναδικό.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ έχει δημιουργήσει για εσάς μια μεγάλη συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς για το κοριτσάκι σας. Μια συλλογή από χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο υπάρχει στη διάθεση σας έτοιμη να προσδώσει στη βάπτιση λάμψη και μοναδικότητα. Οι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι της συλλογής μας είναι διαθέσιμοι σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδιαστικών γραμμών, σε κλασική και μοντέρνα γραμμή.

Σταυροί βάπτισης για κορίτσι κλασικοί με διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια και άλλες ορυκτές πέτρες στολίζουν τους σταυρούς καθιστώντας τους, εκτός από σύμβολα, εξαιρετικά κοσμήματα που θα συντροφεύουν το παιδί σε όλη του την ζωή.

Στη συλλογή μας θα βρείτε χειροποίητους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι με λουστρέ η ματ φινίρισμα καθώς και σφυρήλατους. Χαρίστε στη μικρή πριγκίπισσα ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής. Οι σχεδιαστικές γραμμές των κοσμημάτων μας τα καθιστούν ιδιαίτερα και μοναδικά.  Η εξαιρετική ποιότητα των συλλογών μας  προσφέρει ασφάλεια και δικαίωση στην επιλογή σας.

Εμπιστευθείτε το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ και κάντε τις αγορές σας με ασφάλεια και σιγουριά. Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να κάνετε αυτό το κόσμημα αυστηρά προσωπικό χαράσσοντας το όνομα που επιθυμείτε ανάλογα με το σχέδιο και το τύπο του σταυρού που θα επιλέξετε. Κάντε την επιλογή σας και εντυπωσιάστε χαρίζοντας έναν υπέροχο βαπτιστικό σταυρό που θα συνοδεύει για πάντα το παιδί σας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 1730