Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Luca Barra

LUCA BARRA Κοσμήματα

Με βάση τις πανέμορφες ακτές της Αμάλφι, η Luca Barra είναι μια Ιταλική εταιρεία η οποία κατασκευάζει υπέροχα και μοντέρνα κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες.

Τα κοσμήματα της Luca Barra είναι εμπνευσμένα από τις τάσεις της αγοράς, το μοντέρνο στυλ αλλά και τις σύγχρονες απαιτήσεις. Πίσω από κάθε κόσμημα που κατασκευάζει η εταιρεία, κρύβεται μια ξεχωριστή ιστορία και υπάρχει μια άρτια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Η μεγάλη γκάμα συλλογών της, στοχεύει να ικανοποιήσει διαφορετικά γούστα και περιστάσεις, διευρύνοντας διαρκώς την ποικιλία της αλλά και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Η δημιουργικότητα, η φιλοδοξία και η απλότητα είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που ταυτίζονται πλήρως με τη δομή της εταιρείας και τη διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά. Η δημιουργικότητα αποτελεί την κινητήριο δύναμη στον κόσμο της Luca Barra, καθώς χάρη σε αυτή τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικά, θέτονται διαρκώς νέους στόχους και αναπλάθοντας συνεχώς την ανάγκη για πρόοδο και καινοτομία.

Η φιλοσοφία της είναι απόλυτα ταυτισμένη και στηριγμένη στο μέλλον. Με όραμα και συνεχή επιθυμία για βελτίωση, η Luca Barra επιδιώκει να είναι παρούσα στις απαιτήσεις της εποχής και να δημιουργεί κοσμήματα που οι σύγχρονες γυναίκες και άνδρες θα λατρεύουν να χρησιμοποιούν.

Η απλότητα, το τελευταίο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο την υπογραφή της στο χώρο του κοσμήματος. Αποτελεί συνώνυμο της αγνότητας και της διαφάνειας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της και είναι μια γνήσια ζωντάνια που κάνει όλες τις συνεργασίες της να ανταποκρίνονται στο όραμα της.

Τα κοσμήματα της Luca Barra κατασκευάζονται αυστηρά στην Ιταλία, με προσοχή στην λεπτομέρεια, χρήση άριστων υλικών και καινοτομιών. Μια βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η ύπαρξη ισορροπίας μεταξύ των πρωτοποριακών σχεδίων, της ποιοτικής υπεροχής των κοσμημάτων της αλλά και της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Όλα τα κοσμήματα της Luca Barra είναι κατασκευασμένα από το καλύτερης ποιότητας υποαλλεργικό ανοξείδωτο ατσάλι ή άλλα πολύτιμα μέταλλα, χωρίς νικέλιο ή επεξεργασμένα με ηλεκτρονικό παλλάδιο ή επισμαλτωμένα. Ορισμένα είναι εμπλουτισμένα με φυσικούς ή συνθετικούς κρυστάλλους και μαργαριτάρια, ενώ η συλλογή Melitea Gioielli αποτελείται από ατόφιο ασήμι 925 και πέτρες Zircon.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 107