• (+30) 27410 - 88000
  • (+30) 27410 - 88000

Δαχτυλίδια Ανδρικά

Το ανδρικό δαχτυλίδι είναι ένα κόσμημα που φοριέται από την αρχαιότητα έως σήμερα. Σύμβολο κύρους, οικογενειακής κατάστασης, πλούτου, προνομιακής θέσης ή απλά στυλ, αντιπροσωπεύει με μοναδικό τρόπο το χαρακτήρα κάθε άνδρα.

Γενικά τα ανδρικά δαχτυλίδια είναι ένα κόσμημα που εκφράζει έντονο δυναμισμό και προσδίδει μια ιδιαίτερη πινελιά κλασικού αλλά και συνάμα απόλυτα σύγχρονου χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση.

Σε ότι αφορά τα σεβαλιέ δαχτυλίδια, εξακολουθούν να αποτελούν μια ξεχωριστή επιλογή ανδρικών κοσμημάτων, διατηρώντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τον συμβολικό χαρακτήρα τους, διακοσμημένα με προσωπικές αναφορές, οικόσημα και ιδιαίτερες απεικονίσεις.
 
Όπως και τα γυναικεία chevalier, τα ανδρικά σεβαλιέ δαχτυλίδια, μπορούν να φορεθούν σε οποιοδήποτε δάχτυλο του χεριού και όχι αυστηρά στο μικρό, αλλά και να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλα δαχτυλίδια και κοσμήματα.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ στη συλλογή του με τα ανδρικά κοσμήματα, έχει ιδιαίτερα ανδρικά δαχτυλίδια σε χρυσό, ατσάλι και ασήμι αλλά και δαχτυλίδια ανδρικά με πέτρα. Επιλέξτε εκείνο το δαχτυλίδι που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και προσθέστε άλλη δυναμική στο στυλ σας.
Περισσότερα
Νέο
P-62762
167,00 € 200,00 €
Εμφάνιση : 1 - 76 από : 76