Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κορνίζες - Άλμπουμ

Ασημένιες Παιδικές Κορνίζες | Παιδικά Άλμπουμ Φωτογραφιών

Η κορνίζα είναι η εξέλιξη των πρώτων πλαισίων που έκαναν την εμφάνιση τους πριν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες χρόνια πάνω σε πήλινα αγγεία και τοιχογραφίες ώστε να διαχωρίζουν τις παραστάσεις μεταξύ τους.

Οι πρώτες φορητές κορνίζες δημιουργήθηκαν κατά τη βυζαντινή περίοδο ως ξύλινα πλαίσια στις εικόνες των εκκλησιών. Στην Αναγέννηση η κορνίζα ξέφυγε από τα αυστηρά θρησκευτικά όρια και έγινε το πλαίσιο που διακοσμούσε τα πορτραίτα πλουσίων ευγενών.

Στις μέρες, μας η κορνίζα και το άλμπουμ είναι εξαιρετικά διαδεδομένα και βρίσκονται σε κάθε γωνιά σπιτιών, γραφείων και καταστημάτων. Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ υπάρχει μια συλλογή από παιδικές κορνίζες και άλμπουμ φωτογραφιών φτιαγμένη με προσοχή και αγάπη για να προστατεύσουν και να αναδείξουν τις φωτογραφίες των παιδιών σας.

Όμορφα σχέδια σε παιχνιδιάρικο ύφος με διάσημους παιδικούς ήρωες και χαριτωμένες φιγούρες. Επιλέξτε το παιδικό άλμπουμ ή την ασημένια παιδική κορνίζα που θα σας εμπνεύσει και δώστε ζωή στις αποτυπωμένες σε μια φωτογραφία αναμνήσεις των παιδιών σας διατηρώντας τες αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο.

Και όλα τα παραπάνω μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή με παιδικά κοσμήματα!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 74