Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ROCHET

Rochet Ανδρικά Κοσμήματα

Η Rochet είναι μια γαλλική μάρκα που κατασκευάζει ποιοτικά ανδρικά κοσμήματα. Η ιστορία του brand είναι μια ιστορία πάθους που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια από έναν εξαιρετικό άνθρωπο – τον ​​Joseph Rochet.
 
Αφού ξεκίνησε ως μαθητευόμενος σε ένα κοσμηματοπωλείο του Παρισιού σε ηλικία 13 ετών, ο Rochet εξελίχθηκε γρήγορα και το 1907, όταν ήταν μόλις 18 ετών, έγινε Master Craftsman στη Γενεύη και αργότερα άρχισε να χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο το ανοξείδωτο ατσάλι στα κοσμήματά του.
 
Οι σειρές προϊόντων της Rochet είναι μοντέρνες και νεανικές με τη μάρκα να διαθέτει πλέον μια μακρόχρονη κληρονομιά στην κατασκευή πανέμορφων κοσμημάτων. Η Rochet έχει επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση ως αποτέλεσμα της συνεχούς καινοτομίας στο σχεδιασμό και τη τήρησης υψηλών προτύπων ποιότητας. Με εκπληκτικά πλούσια εμπειρία και ιστορία πίσω της, η εταιρεία είναι πλέον μία από τις πλέον καινοτόμες μάρκες στον κόσμο στην κατασκευή κοσμημάτων.
 
Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα, η Rochet έχει καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο αρτιότητας και φινέτσας. Διαθέτοντας ένα αποτελεσματικό δίκτυο 40 διανομέων σε όλο τον κόσμο, 4.000 καταστήματα και 4 θυγατρικές διανομής, τα κοσμήματα της εταιρείας διανέμονται κυριολεκτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.
 
Η Rochet προσπαθεί συνεχώς να επιτύχει τους στόχους της για να προσφέρει ακόμη νεότερα και αρτιότερα σχέδια και συνεχίζει να βρίσκει τεχνολογικές λύσεις και νέες εμπνεύσεις για την προσαρμογή εναλλακτικών υλικών στα κοσμήματα της.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 21 από : 21