Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κομπολόγια

Κομπολόγια

Κάθε κομπολόι και μια ιστορία, κάθε χάντρα και μια ευχή. Η ιστορία του χάνεται μέσα στο πέρασμα των αιώνων. Το συναντούμε στους Ίνκας ως φυλακτό και στολίδι. Στην Ινδία και στον μουσουλμανικό κόσμο ως προσευχητάρι. Στην Ελλάδα με τη σημερινή του μορφή εμφανίστηκε στην Τουρκοκρατία.

Με το πέρασμα του χρόνου από μέσο προσευχής, το κομπολόι έγινε μέσο χαλάρωσης και διασκέδασης. Η τέχνη του κομπολογιού είναι πολύ ιδιαίτερη και έχει ως αποτέλεσμα υπέροχα κομπολόγια δημιουργημένα από εξαιρετικά και πολύ ιδιαίτερα υλικά.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ στη συλλογή του με τα ανδρικά κοσμήματα έχει και υπέροχα κομπολόγια από υλικά όπως οι αρωματικοί σπόροι μοσχοκάρυδου, κέρατο ταύρου, κοράλλι, ξύλο ευκαλύπτου, κουτσουπιάς & ελιάς, κόκαλο καμήλας, μηλοκόραλο, copal Κολομβίας και κεχριμπάρι.

Είτε θέλετε ένα κομπολόι για τον εαυτό σας είτε να το χαρίσετε ως δώρο σίγουρα αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή που θα εντυπωσιάσει τον κάτοχό του.

Αποκτήστε ένα από τα υπέροχα κομπολόγια μας και αφεθείτε να σας ταξιδέψει η μαγεία που κρύβουν οι χάντρες του και η ανάμνηση που ξυπνά το άρωμα του.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 7 από : 7