Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Συσκευασία Δώρου
Μπορεί το περιτύλιγμα να μην καθορίζει το περιεχόμενο, στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ όμως επιδιώκουμε και τα δύο να χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και αισθητική. Για το λόγο αυτό όλα μας τα προϊόντα, κατά τις αγορές σας από το φυσικό ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φτάνουν στα χέρια σας σε λεπτομερώς προσεγμένες συσκευασίες δώρου και πάντα συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.


Σύντομη Περιγραφή Συσκευασίας

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει το προϊόν της επιλογής σας ασφαλώς τοποθετημένο στο αντίστοιχο κουτάκι, πουγκί ή υφασμάτινο φάκελο που του αναλογεί. Οι αποθηκευτικοί χώροι προς μετακίνηση των προϊόντων που διαθέτουμε στη συλλογή μας, χαρακτηρίζονται από άψογη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική, ενώ κατασκευάζονται από προσεγμένα υλικά με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης τους στο μέλλον.

Με τη σειρά τους τα πακεταρισμένα προϊόντα τοποθετούνται σε υψηλής ανθεκτικότητας και κομψότητας συσκευασίες οι οποίες αναγράφουν το λογότυπο της επιχείρησης καθώς και τα στοιχεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Οι συσκευασίες διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και χρώματα ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε πρακτική και αισθητική απαίτηση.

Σε ότι αφορά τις παιδικές συσκευασίες, υπάρχει δυνατότητα επιλογής του κουτιού που θα συνοδεύει το εκάστοτε προϊόν με ροζ και μπλε αποχρώσεις για κοριτσάκι ή αγοράκι αντίστοιχα.

Διαθέσιμες συσκευασίες του καταστήματος μας


Συσκευασία Αποστολής

Στόχος μας είναι να παραλάβετε το προϊόν της επιλογής σας σε άρτια κατάσταση τόσο όσον αφορά την συσκευασία αλλά και κυρίως το περιεχόμενο. Για το λόγο αυτό οι συσκευασίες αποστολής μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ασφάλεια και ανθεκτικότητα, με λεπτομερώς προσεγμένο πακετάρισμα, αλλά και άριστη ποιότητα και αισθητική.


Πιστοποιήσεις

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από έγκυρες πιστοποιήσεις που προέρχονται από εμάς και από διεθνώς αναγνωρισμένα γεμολογικά ινστιτούτα και εργαστήρια, όπως το Gemological Institute of America - GIA, το Gem Testing Laboratory - GTM και το Independent Gemological Laboratory - IGL.

Διαθέσιμες συσκευασίες του καταστήματος μας