Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: NAUTICA

NAUTICA Ρολόγια

Τα ρολόγια Nautica είναι μια πραγματική επιτυχία για έναν κατασκευαστή, ο οποίος θέλει να προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερα δυνατά ρολόγια κολύμβησης. Το θαλάσσιο αυτό στυλ είναι ιδανικό για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Η μάρκα κυκλοφορεί στην αγορά από το 1983. Από το 1994, η εταιρεία λειτουργεί με το σημερινό της όνομα, που στα ιταλικά σημαίνει κολύμπι σε σκάφος. Το όνομα αναφέρεται τέλεια στο στυλ των προϊόντων. Τα Nautica ρολόγια έχουν δημιουργηθεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Ο σχεδιασμός επιτρέπει την ανάγνωση του χρόνου άνετα και εύκολα σε κυριολεκτικά οποιεσδήποτε συνθήκες. Το πρωτότυπο στυλ σε συνδυασμό με ακριβείς κινήσεις χαλαζία είναι ο τέλειος συνδυασμός. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Nautica περιλαμβάνει τόσο σπορ μοντέλα όσο και πιο κομψά. Η ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων καθιστά δυνατή για τον καθένα να βρει κάτι για τον εαυτό του.

Τα άτομα που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο Nautica ρολόι θα πρέπει να ενδιαφέρονται για μοντέλα τα οποία είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα καντράν όπως χρονογράφος. Πλέον η Nautica είναι  διαθέσιμη σε περισσότερες από 75 χώρες και ειναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι μια απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων Nautica!
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 7 από : 7