• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SLAZENGER

SLAZENGER Ρολόγια

Η Slazenger ιδρύθηκε το 1881 από τα αδέρφια Ralph και Albert Slazenger. Το 1881 ο Ralph Slazenger άφησε την πατρίδα του το Μάντσεστερ και άνοιξε ένα κατάστημα στην Cannon Street του Λονδίνου που πουλούσε αθλητικά είδη. Σύντομα το brand Slazenger έγινε γρήγορα ένας κορυφαίος κατασκευαστής αθλητικού εξοπλισμού για γκολφ και τένις στο κόσμο.

Το 1902 η Slazenger διορίζεται ο επίσημος προμηθευτής μπάλας τέννις για το Wimbledon, μια συνεργασία που διαρκεί πάνω από έναν αιώνα και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική χορηγία στην ιστορία. Η Slazenger είναι μία από τις μεγαλύτερες καθιερωμένες αθλητικές μάρκες στον κόσμο με σχεδόν 150 χρόνια παγκόσμιας παρουσίας, σε αγώνες και μεγάλες αθλητικές αρένες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η Slazenger συνεχίζει να είναι μια μεγάλη διεθνής αθλητική μάρκα συνώνυμη με την απόδοση, το στυλ και την τεχνογνωσία. Τα Slazenger ρολόγια είναι διαχρονικά, σπορ, κομψά και μοντέρνά για χρήση στην καθημερινή ζωή. Αντικατοπτρίζουν το νέο, ενεργητικό, πολύχρωμο και σπορ πνεύμα της μάρκας. Στην αστική ζωή, είναι απαραίτητο να ενεργείς γρήγορα και δυναμικά σαν αθλητής και να μην κάνεις συμβιβασμούς στο στυλ. Η συλλογή ρολογιών Slazenger έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανάγκες.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 33 από : 33