Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
VICTORIA CRUZ

Κοσμήματα Victoria Cruz

Η Victoria Cruz είναι ένα ισπανικό brand κοσμημάτων του οποίου οι δημιουργίες χαρακτηρίζονται από εκπληκτικά ασημένια κοσμήματα στολισμένα με λαμπερά Swarovski κρύσταλλα. Αν και τα σχέδια των κοσμημάτων έχουν τις ρίζες τους στη Βαλένθια, η παραγωγή τους πραγματοποιείται στην Ιταλία, μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας.
 
Η ιστορία του brand ξεκινάει στην Τενερίφη από την οικογένεια Mínguez Alcalá που είναι και ιδρυτές του. Οι Luís και Victoria διέθεταν ένα μικρό περίπτερο στην παραλία όπου πουλούσαν κοσμήματα με πολύτιμους λίθους και ορυκτές πέτρες πριν η ιδέα και τελικά η υλοποίηση της Victoria Cruz αλλάξει τη ζωή τους και κάνει τις δημιουργίες τους γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Γυρνώντας στη Βαλένθια, το μέρος καταγωγής του Luís, ο ίδιος πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Μεξικό από όπου άρχισε να εισάγει alpaca και ασήμι. Με την πάροδο του χρόνου δημιούργησε επαφές με προμηθευτές στην Ιταλία και αυτό τον βοήθησε να διευρύνει τη συλλογή των κοσμημάτων που διέθετε και πουλούσε στις διαδρομές τους μέσω της Ανδαλουσίας. Με την είσοδο του γιού του στην επιχείρηση, άρχισαν σιγά σιγά να προσθέτουν και άλλες περιοχές στο χάρτη των πωλήσεων τους και αυτή ήταν και η καθοριστική στιγμή όπου το brand πήρε τελικά ζωή το 2011.
 
Πλέον στις μέρες μας, η Victoria Cruz διαθέτει περισσότερα από χίλια σημεία πώλησης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με συνεχείς συμμετοχές σε εκθέσεις όπως η MadridJoya, BCNJoya, Portojoia και Vicenzaoro. Παράλληλα, διαθέτει το πρώτο φυσικό της κατάστημα το οποίο και άνοιξε στη Βαλένθια το 2019. Τα προϊόντα που έχουν την υπογραφή του brand, κατέχουν περίοπτη θέση ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες μάρκες της ισπανικής αγοράς και η παρουσία τους είναι ήδη εδραιωμένη σε διάφορες γωνιές του πλανήτη όπως σε Ελλάδα, Ιταλία, Ιρλανδία, και Ισραήλ.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 45 από : 45