Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: ROAMER

ROAMER Ρολόγια

Τα ROAMER ρολόγια είναι συνώνυμα των ελβετικών ρολογιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με κλασικά κομψά σχέδια από το 1888. Η ιστορία της ROAMER, του brand υψηλής ποιότητας ελβετικών ρολογιών, ξεκινάει με το ιδανικό του πρωτοποριακού ιδρυτή της, Fritz Meyer (1859-1926), για να δημιουργήσει ένα στιβαρό αλλά κομψό ρολόι, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν.

Με αυτόν τον στόχο, δημιουργεί τη δική του επιχείρηση στο Solothurn της Ελβετίας - ένα εργαστήριο με έξι εργαζόμενους που παράγουν κύλινδρο διαφυγής για τη βιομηχανία ρολογιών. Μέσα σε μόλις 7 χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσεται σε 60 υπαλλήλους και παράγει πλήρη ρολόγια. Από τότε η ROAMER αναπτύσσεται συνεχώς και γίνεται ένα από τα πιο αξιόπιστα ελβετικά σήματα στην παγκόσμια ωρολογοποιία, με συνεχείς καινοτομίες, εξαιρετικά υλικά, εξαιρετική δεξιοτεχνία και ακριβείς ελβετικές κινήσεις. Η τέλεια προσοχή στη λεπτομέρεια και η εξαιρετική και προσωπική δέσμευση καθιστούν τα ρολόγια της ROAMER πραγματικά μοναδικά.

Οι ακριβείς ελβετικοί μηχανισμοί που ζωντανεύουν τα ρολόγια της ROAMER ενσωματώνουν ασυμβίβαστη λεπτομέρεια, ενώ προσεκτικά επιλεγμένες συνθέσεις μακρόχρονων υλικών σε αρμονικά σχήματα εκφράζουν ευαισθησία και διαχρονικά ανθεκτικό χαρακτήρα. Αξιοποιώντας την κληρονομιά της, η ROAMER διαιωνίζει με υπερηφάνεια τις αξίες και την τεχνογνωσία της σταθερής ελβετικής ωρολογοποιίας και παραμένει πιστή στα χαρακτηριστικά της μάρκας: ακρίβεια στη λεπτομέρεια και εξαιρετική συμμετοχή και προσωπική αφοσίωση σε όλους τους τομείς.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 22 από : 22