Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Smartwatch

SMARTWATCH ΡΟΛΟΓΙΑ

Φαίνεται ότι όλα είναι έξυπνα αυτές τις μέρες, οπότε γιατί όχι τα ρολόγια; Ένα smartwatch θα κάνει το ίδιο πράγμα που κάνει ένα κανονικό ρολόι, θα πει την ώρα, αλλά είναι πιθανό να το κάνει με μεγαλύτερη ακρίβεια από πολλά κανονικά ρολόγια.

Όταν αναζητάτε ρολόγια smartwatch, υπάρχουν πολλά να σκεφτείτε. Θα πρέπει να εξετάσετε ποιες εξαιρετικές δυνατότητες θέλετε περισσότερο, όπως παρακολούθηση άσκησης ή κάτι πιο προηγμένο, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού ή λειτουργικότητα GPS, αλλά θα θελήσετε επίσης να σκεφτείτε ποιο στυλ ταιριάζει στην εμφάνιση σας.

Πέρα από αυτό, ένα έξυπνο ρολόι μπορεί να παραδώσει μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις στον καρπό σας. Άλλα μπορούν επίσης να εντοπίσουν ορισμένες δραστηριότητες, οπότε δεν χρειάζεται να το πείτε ότι κάνετε ποδηλασία, τρέξιμο ή κολύμπι.

Περιηγηθείτε στο Kotsonis Jeweler και επιλέξτε απο μία μεγάλη γκάμα Smartwatch ρολογιών όπως Suunto, Garmin, Oozoo, Marea το ρολόι που σας αρέσει περισσότερο στη καλύτερη τιμή και σε 6 άτοκες δόσεις !
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 31 από : 31