• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: COLORI

COLORI Ρολόγια

Η Colori έκανε θεαματική είσοδο στην ολλανδική αγορά το καλοκαίρι του 2008 και σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από σαράντα χώρες. Αυτό που ξεκίνησε με μια γκάμα ρολογιών με ευχάριστο χρώμα πλέον εξελίχθηκε σε μια δημοφιλή μάρκα ρολογιών με πολλές συλλογές που προσελκύουν ένα μεγάλο κοινό. Ο ιδιοκτήτης και δημιουργός Ron Offenbach είχε οραματιστεί τα ρολόγια του να φέρνουν διασκέδαση και ευτυχία, ένα υπέροχο δώρο σε προσιτές τιμές.

Υπάρχει μια ποικιλία από παιδικά ρολόγια, διασκεδαστικά αναλογικά ρολόγια, μεταλλικά ρολόγια και αθλητικά ρολόγια. Όλα τα ρολόγια Colori παράγονται με ποιοτικά υλικά και με έμφαση στην άνεση. Γιατί να έχετε μόνο ένα ρολόι, αν μπορείτε να έχετε περισσότερα να ταιριάζουν με την κατάσταση του νου σας και τα ρούχα της δραστηριότητάς σας. Ένα Colori είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο ρολόι, είναι ένα θεαματικό αξεσουάρ ζωής!

Η ουσία της μάρκας Colori είναι να φέρει διασκέδαση και απόλαυση στη ζωή σας. Επιλέξτε το Colori που σας ταιριάζει καλύτερα και χρωματίστε τη ζωή σας! Τα ρολόγια Colori διατίθενται σε περισσότερα από 20 χρώματα και είναι συσκευασμένα σε συσκευασία δώρου, με 2 χρόνια διεθνή κάρτα εγγύησης ρολογιών.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 2 από : 2