• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: GANT

GANT Ρολόγια

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 από τον Bernard Gantmacher και είχε αρχικά έδρα το New Haven στο Connecticut, πλέον εδρεύει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η Gant δραστηριοποιείται σε 70 χώρες και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε πάνω από 4.000 επιλεγμένους λιανοπωλητές και 583 καταστήματα Gant παγκοσμίως.

Πολυτελή και κομψά σε συνδυασμό με τη εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα ρολόγια Gant, αποτελούν διαχρονική επιλογή. Σήμερα η εταιρεία Gant παράγει ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας καθώς και ανδρικά και γυναικεία ρολόγια. Κάθε ρολόι Gant έρχεται στάνταρ με το καλύτερο μηχανισμό, γνωστό ως Swiss Quartz.

Το φοβερό στυλ είναι αυτό για το οποίο τα ρολόγια Gant είναι γνωστά στις μέρες μας. Η εταιρεία κάνει μια αριστοτεχνική δουλειά συνδυάζοντας τόσο σύγχρονες όσο και αυθεντικές πτυχές που αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά. Ωστόσο, αυτή η εξαιρετική δεξιοτεχνία δεν περνά απαρατήρητη, καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν αυτά τα ρολόγια για την κομψή τους εμφάνιση, την απόδοση και τα ωραία χαρακτηριστικά τους.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 36 από : 36